ΠΑΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΑ: Επέμβαση 10 αστυνομικών και 3 περιπολικών… εξαιτίας ενός πάρτυ! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι έντονοι διαπληκτισμοί και τα φραστικά επεισόδια μεταξύ ομάδων κατοίκων στην Παλιά Κοκκινιά, ανάγκασαν την ΕΛΑΣ σε παρέμβαση πολυπληθούς αστυνομικής δύναμης.

Ήταν λίγο μετά τη 1:30 τα ξημερώματα Κυριακής, όταν μια ολόκληρη γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι, ύστερα από εντονότατη λογομαχία μεταξύ γειτόνων.

ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Πιο συγκεκριμένα, σε οικία επί της συμβολής των οδών Φαλήρου και Νισύρου στην Παλιά Κοκκινιά, ελάμβανε τόπο πάρτυ μετά έντονης μουσικής, η οποία λόγω της έντασης και του προχωρημένου της ώρας, είχε αναστατώσει ολόκληρη τη γειτονιά.


Όπως μας μεταφέρει αυτόπτης μάρτυρας, ομάδα κατοίκων μαζεύτηκε κάτω από την οικεία και τότε ήταν που ξεκίνησαν τα έντονα φραστικά επεισόδια μεταξύ των συμμετεχόντων στο πάρτυ-από το μπαλκόνι-και των κατοίκων που βρίσκονταν στο δρόμο.

Αμέσως κατέφθασαν δυο αστυνομικοί οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να ελέγξουν την κατάσταση, η οποία έμοιαζε να ξεφεύγει όσο περνούσε η ώρα.


"ΠΕΤΑΞΑΝ ΒΑΡΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ"

Χαρακτηριστικά, μας αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας, ότι εκσφενδονίστηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού μεγάλο αντικείμενο που έμοιαζε με προφυλακτήρα αυτοκινήτου, ενώ λίγο έλειψε να τραυματιστεί και ο ένας αστυνομικός, καθώς το εν λόγω αντικείμενο "έσκασε" ακριβώς δίπλα του και ενώ εκείνος ήταν γυρισμένος και έπαιρνε κατάθεση από άλλον αυτόπτη μάρτυρα.

Μετά από αρκετή ώρα, έφτασε στο σημείο και δεύτερο περιπολικό. Και μετά από λίγα λεπτά και τρίτο. Η δύναμη της ΕΛΑΣ που συγκεντρώθηκε συνολικά άγγιξε και ίσως ξεπέρασε τα δέκα άτομα.


ΟΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟ Α.Τ. ΚΑΜΙΝΙΩΝ

Οι φωνές ωστόσο συνεχίζονταν, ώσπου δόθηκε εντολή να μεταφερθούν στο αστυνομικό τμήμα Καμινίων οι διαπληκτισθέντες!

Αυτό συνέβη σύμφωνα πάντα με τον αυτόπτη μάρτυρα, περίπου στις 3:15 τα ξημερώματα.

Τότε μόνο επανήλθε η τάξη στην περιοχή, ενώ ακόμα δε γνωρίζουμε αν κατατέθηκαν μηνύσεις και αγωγές μεταξύ των προσεχθέντων στο ΑΤ Καμινίων.