ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Έκοψαν κλήσεις σε όλα τα ΙΧ πέριξ του Σταδίου Καραϊσκάκη (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εξάντλησε την αυστηρότητά της η Τροχαία Πειραιά, την ώρα που ο Ολυμπιακός πετύχαινε μια θριαμβευτική νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Ενώ το κυκλοφοριακό αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Πειραιά και το χάος στους δρόμους του μεγάλου λιμανιού εξακολουθεί να υφίσταται ιδίως σε ώρες αιχμής, δεδομένων των έργων που υλοποιούνται αλλά κυρίως λόγω των εκατοντάδων ασυνείδητων οδηγών και με την Τροχαία Πειραιά να μην είναι σε θέση να δώσει λύσεις...

Επέλεξαν τη σημερινή μέρα για να εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους!


Δεν έγραψαν ένα ούτε δυο ούτε τρία αυτοκίνητα... Αλλά όλα τα ΙΧ περιμετρικά του Σταδίου Καραϊσκάκη. Ακόμα και στην Πειραιώς!




Δεν άφησαν ούτε ένα.




Και όλα αυτά ενώ ο Ολυμπιακός πετύχαινε μια μεγαλειώδη νίκη, δοξάζοντας τον Πειραιά σε ολόκληρη την Ευρώπη!




Δεν πιστεύουμε ότι η στάση αυτή της Τροχαίας Πειραιά μπορεί να ερμηνευτεί σαν ''εκδίκηση'' έναντι του Ολυμπιακού.




Δεν μπορούμε όμως και να εξηγήσουμε τα αίτια που οδήγησαν σε αυτήν την αψυχολόγητη πράξη!


Εδώ και πολλές δεκαετίες, κάθε αγώνας του Ολυμπιακού στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, αποτελεί γιορτή για τον Πειραιά και τους φιλάθλους της ομάδας που έρχονται από όλα τα μέρη της Ελλάδας.


Μακάρι η Τροχαία Πειραιά να εξαντλούσε όλη της την αυστηρότητα και στα διπλοπαρκαρισμένα επί των κεντρικότερων λεωφόρων του Πειραιά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας! Τότε σίγουρα οι δρόμοι του Πειραιά θα παρουσίαζαν εντελώς διαφορετική εικόνα!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΙΧ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΤΟΥ PIRAEUSPRESS.GR