Ψάχνουν στα αμπάρια του πλοίου για νέα ποσότητα ηρωίνης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αξιωματικοί του λιμενικού που παίρνουν μέρος στις έρευνες της υπόθεσης για την ποσότητα ηρωίνης-μαμούθ που εντοπίστηκε σε αποθήκες και σε φορτηγό πλοίο στον Πειραιά, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο στα αμπάρια του «Νoor One» να κρύβονται και νέες ποσότητες ηρωίνης.

Χθες ολοκληρώθηκε η απάντληση των 18 τόνων λαθραίων καυσίμων από το πλοίο «Νoor One». Το καύσιμο βρισκόταν σε συνολικά οκτώ δεξαμενές. Στις έξι υπήρχε περισσότερο νερό από πετρέλαιο και στις άλλες δύο καθαρό ντίζελ κίνησης.

Ανώτεροι αξιωματικοί της Ασφάλειας του Λιμενικού Σώματος εκτιμούν ότι κατά τον έλεγχο που θα ακολουθηθεί, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία εξαερισμού των δεξαμενών, δεν αποκλείεται στα αμπάρια του πλοίου να βρεθούν σε κρύπτες και νέες ποσότητες ηρωίνης, καθώς η ποσότητα που έχει εντοπιστεί έως στιγμής δεν είναι αριθμητικά στρογγυλοποιημένη.

Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι οι έρευνες συνεχίζονται πολύ προσεκτικά και σε άλλες περιοχές και εντός και εκτός Αττικής.

Την ίδια ώρα ο Ιρανός, ο οποίος φέρεται να έχει κομβικό ρόλο στην υπόθεση -εμφανίζεται ότι είναι ο άνθρωπος που μετέφερε την ποσότητα ηρωίνης με λάντζα στο πλοίο- σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε στην ότι δεν γνώριζε το φορτίο που μετέφερε το πλοίο και ότι όταν ρώτησε του είπαν: «Εσύ μην ανακατεύεσαι, αυτά που μεταφέρεις δεν είναι επικίνδυνα για τους ανθρώπους». Ο ίδιος δε, φέρεται να υποστήριξε: «Είχα ανάγκη τα χρήματα, καθώς έχω τέσσερα παιδιά και είμαι πάμφτωχος».


Πηγή: Parapolitika.gr


Διαβάστε επίσης: