Η πρώτη επίσημη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά με τον νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την πρώτη επίσημη συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Γιώργο Γαβρίλη είχε τη Δευτέρα 23-6-2014 ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου με αντικείμενο  την  ενημέρωσή του  για τα θέματα της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά  Στέφανος Χρήστου, με αφορμή την πρώτη μετεκλογική  συνεργασία με τον κ. Γαβρίλη  δήλωσε τα εξής:

«Είχα σήμερα την ευκαιρία να ευχηθώ και από κοντά καλή επιτυχία στον νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Γαβρίλη. Σε αυτή την πρώτη μετά τις εκλογές συνάντησή μας τον ενημέρωσα για τη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά  και για το έργο που επιτελούμε με έμφαση στα μεγάλα ζητήματα που θα τον απασχολήσουν από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του, όπως αυτό της  μεταφοράς των μαθητών. Στο διάστημα που ακολουθεί μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου που αναλαμβάνει τη διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις με την παρουσία των υπηρεσιακών παραγόντων, προκειμένου να υπάρξει πλήρης και λεπτομερής ενημέρωση για όλα τα θέματα. Στόχος  είναι  να διασφαλίσουμε την ομαλή μετάβαση στη νέα διοίκηση, χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις στη διεκπεραίωση των υποθέσεων που αφορούν τους  πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά».

Διαβάστε επίσης: