

Τέλος καλό όλα καλά για το μικρό γατάκι που είχε εγκλωβιστεί εδώ και μέρες σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην Καστέλλα.
Ήταν λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας για τον εγκλωβισμένο σκύλο σε κτήριο στο κέντρο του Πειραιά, όταν και δεύτερη καταγγελία έφτασε στην Piraeus Press.
Aυτή τη φορά η καταγγελία αφορούσε σ' ένα νεογέννητο γατάκι που είχε πέσει σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην Οδό Παπαναστασίου, στην Καστέλλα.
Αφού δημοσιοποιήθηκε το γεγονός από την Piraeus Press, επικοινωνήσαμε με την αστυνομία και την πυροσβεστική ώστε να βρεθεί μια λύση άμεσα.
Τη διάσωση τελικά έκαναν οι άνδρες της πυροσβεστικής που αν και όπως μας δήλωσαν, δεν είναι στις αρμοδιότητες τους έσπευσαν να βοηθήσουν.
Διαβάστε τι μας έστειλε η αναγνώστρια που βρήκε το γατάκι, μετά το τέλος της διάσωσης:
@Εμείς με τη σειρά μας να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην κα Σαμαρά γιατί χωρίς τη συμβολή της θα ήταν αβέβαιο το μέλλον του ζωντανού, στους άνδρες της πυροσβεστικής που το έργο τους ήταν πραγματικά δύσκολο και επικίνδυνο αλλά και σε όλους τους αναγνώστες μας που ενδιαφέρθηκαν και βοήθησαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Όλοι μαζί αποδείξαμε πως η ανθρωπιά...μπορεί να σώσει ζωές!
Φωτογραφία από την ώρα της διάσωσης
Διαβάστε επίσης:
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκυλάκι χρειάζεται βοήθεια στο κέντρο του Πειραιά (φωτο)
Οι απαντήσεις από ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ για το σκυλί στο κέντρο του Πειραιά
Το σχόλιο της γυναίκας που εντόπισε τον εγκαταλελειμμένο σκύλο σε πολυκατοικία του Πειραιά
Τέλος καλό όλα καλά με το σκυλάκι του 6ου ορόφου στο κέντρο του Πειραιά
