ΚΑΣΤΕΛΛΑ: Εγκλωβισμένο γατάκι σε ακάλυπτο πολυκατοικίας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά από τον εγκλωβισμένο σκύλο σε μπαλκόνι κτηρίου στο Κέντρο του Πειραιά, ακόμα μια καταγγελία -έκκληση για βοήθεια- αναγνώστριας έφτασε στην Piraeus Press.

Aυτή τη φορά πρόκειται για ένα μικρό γατάκι που έπεσε σε μπαλκόνι, ακάλυπτου χώρου, στην περιοχή της Καστέλλας. 

Δυστυχώς, σύμφωνα με τα όσα μας είπε η αναγνώστρια Β.Σ. το οίκημα δεν κατοικείται και έτσι δεν υπάρχει τρόπος να το απεγκλωβίσουν.

Διαβάστε αυτούσιο το μήνυμα που μας έστειλε η αναγνώστρια καθώς και τις φωτογραφίες:

Καλησπέρα σας,

Είδα το θέμα για τον σκύλο στο μπαλκόνι του 6ου ορόφου.

Σας στέλνω ένα μήνυμα που έχω ανεβάσει στο προσωπικό μου προφίλ για ένα γατάκι που έχει εγκλοβιστεί στην Καστέλλα αν βρείτε θέλετε να το αναρτήσετε κια να το βοηθήσουμε και αυτό...

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Ένα γατάκι έχει πέσει σε ένα μπαλκόνι ακαλύπτου (στο κτίριο αυτό δεν μένει κανείς καθώς χτυπήσαμε τα κουδούνια και όλα είναι ερμητικά κλειστά), τα αδερφάκια του και η μάνα τους είναι από πάνω σε άλλο κτήριο εγκαταλλειμένο και μεγαλώνουν αυτό δεν μπορεί να απεγκλωβιστεί και να πάει κοντά τους. Από τις 12/06 προσπαθούμε να το κρατήσουμε στη ζωή ρίχνοντας του φαγητό και νερό με το λάστιχο καθώς βρισκόμαστε 5 ορόφους επάνω και σε άλλο κτήριο και δεν έχουμε πρόσβαση κάτω. Έχουμε καλέσει την πυροσβεστική η οποία μας είπε πως δεν είναι αρμόδια για την διάσωση ζώων και εφόσον βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο δεν μπορούν να βοηθήσουν χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη. Καλέσαμε στο τηλέφωνο μια κυρία στην φιλοζωική Πειραιά και η απάντηση της ήταν τι να κάνουμε έμεις... είμαστε κάποιοι εθελοντές χωρίς μέσα για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε... Βρείτε εσείς την λύση... Η λύση από ότι έχουμε καταλάβει αυτές τις μέρες είναι να σκαρφαλώσει κάποιος στο εγκαταλλειμένο σπίτι και να πάει δίπλα στο μπαλκόνι του άλλου κτήριου που είναι μεσοτοιχία όπου και βρίσκεται το γατάκι ώστε να το περάσει από την άλλη μεριά που είναι η μάνα και τα αδέρφια του. Όπως θα δείτε και στις φωτό τα αδερφάκια του κοιμούνται κοντά του για να του κρατάνε συντροφιά. Αυτό λόγω του ότι δεν έχει πιει αρκετό γάλα έχει μείνει ακόμα μικρότερο σωματικά. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΥΣΗ ΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ!


Σημειώνεται πως το κτήριο βρίσκεται στην οδό Παπαναστασιου 22.

Διαβάστε επίσης: