ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Γνωστό σουβλατζίδικο του Πειραιά διώχνει τους τουρίστες!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το περιστατικό συνέβη σε γνωστό σουβλατζίδικο στο κέντρο του Πειραιά όπως μας καταγγέλλει αναγνώστης του Piraeuspress.gr. Το παράπονο των Πειραιωτών είναι πως η πόλη είναι αρκετά υποβαθμισμένη.
 
Οι επιχειρηματίες στην αγορά του Πειραιά παραπονιούνται πως οι τουρίστες από τα κρουαζιερόπλοια στο Λιμάνι, παίρνουν τουριστικό λεωφορείο προς κατεύθυνση το κέντρο της Αθήνας.
 
Έτσι, η αγορά του Πειραιά δεν κινείται όπως θα έπρεπε. Μάλιστα, ο Εμπορικός Σύλλογος έχει σκοπό να πάρει μέτρα, ώστε να κρατά τον κόσμο που επισκέπτεται την πόλη, στο κέντρο. Να ψωνίζει, να πίνει και να τρώει από τα καταστήματά μας.
 
Ωστόσο, ένα συμβάν που έλαβε χώρα χθες το βράδυ, δείχνει πως δεν φταίνε μόνο τα... μέτρα που δεν έχουν ληφθεί, αλλά και η συμπεριφορά μας.

 
Συγκεκριμένα, γνωστό σουβλατζίδικο στο κέντρο έδιωξε ένα ζευγάρι τουριστών, που πήγε να κάτσει σε ένα τραπέζι τεσσάρων ατόμων.
 
Ευθύς αμέσως κάποιος από το προσωπικό τους σήκωσε και τους μετακίνησε σε ένα "άθλιο" τραπεζάκι, δίπλα από μια παρκαρισμένη μηχανή.
 
Η αγανάκτηση στο πρόσωπο των ξένων ήταν εμφανής και φυσικά δεν έκατσαν.
 
Το συμβάν είδε όλος ο κόσμος που έτρωγε την ώρα εκείνη στο σουβλατζίδικο. Μάλιστα δύο παρέες άρχισαν να φωνάζουν "Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνετε. Διώχνετε τους τουρίστες από τον Πειραιά".
 
*Το τραπέζι ήταν κενό για πολύ ώρα, ενώ στο μεταξύ το μαγαζί άδειαζε. 
 
Πόση ώρα να κάτσεις σε ένα σουβλατζίδικο;;;
Διαβάστε επίσης: