ΕΚΤΑΚΤΟ: Μπλόκο σ’ έναν τόνο ηρωίνη στο λιμάνι του Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Λαβράκι» έπιασαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος και του ΣΔΟΕ κατά τη διάρκεια επιχείρησης στο λιμάνι του Πειραιά για την καταπολέμηση της εισαγωγής και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Όπως έγινε γνωστό, με τη συνδρομή των αρμόδιων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., από τις πρώτες πρωινές ώρες διεξάγονται  έρευνες σε αποθήκες και κοντέινερ του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, όπου έχει βρεθεί και κατασχεθεί ποσότητα ηρωίνης που ξεπερνά τον έναν τόνο!



  

Περιπολικά της αστυνομίας βρίσκονται σε διάφορα σημεία του λιμανιού, ενώ έρευνες πραγματοποιούνται και σε άλλες περιοχές της Αττικής. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 10 συλλήψεις, εκ των οποίων αρκετοί είναι αλλοδαποί. 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν συντονισμένες ενέργειες, με τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., του Λιμενικού Σώματος και του ΣΔΟΕ να κινούνται με ταχύτητα και να αιφνιδιάζουν τους συλληφθέντες. 
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, τα ναρκωτικά είχαν ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια. Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται τέσσερις Τούρκοι και δύο Ιρανοί. Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος. 
 Στην επιχείρηση συμμετείχαν και υπάλληλοι της αμερικανικής υπηρεσίας, αρμόδιας για την καταπολέμηση της διακίνησης και πώλησης ναρκωτικών ουσιών (DEA).