4η Πειραϊκή Αμφικτυονία: Δείτε όλο το πρόγραμμα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνεται στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι, η Πειραϊκή Αμφικτυονία, με στόχο την ανάδειξη και κατανόηση της πολιτιστικής ταυτότητας,της ιστορικής συνέχειας του Πειραιά και την ενίσχυση της εικόνας της πόλης.

Σκοπός της οργάνωσης είναι να αναδειχθεί ουσιαστικά το γεγονός, ότι ο Πειραιάς διαμορφώθηκε από ανθρώπους, που έφταναν στο λιμάνι, από όλα τα μέρη της Ελλάδας για να βρουν μία καλύτερη ζωή, οι οποίοι παρέμειναν και ταυτόχρονα δημιούργησαν την ναυτιλιακή, εμπορική και οικονομική ζώνη του Πειραιά.

Έπειτα από τις τρεις άκρως επιτυχημένες διοργανώσεις των προηγούμενων ετών ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος,θα εγκαινιάσει την τέταρτη κατά σειρά Πειραϊκή Αμφικτυονία στις 13 Ιουνίου και ώρα 7:30 μ.μ. στην Πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι.


Θα ακολουθήσει χαιρετισμός του κ. Σωτήρη Κάκια, Οικονομολόγου, Επίτιμου προέδρου Αδελφότητας Γαρδικιωτών Αθηνών - Πειραιώς, Προέδρου ΔΔΕ Εκπαιδευτηρίων Saint Paul, Μέλους Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων, Ιδρυτικού Μέλους της Παγκόσμιας Αμφικτυονίας Βλάχων.

ΔΕΙΤΕ ΌΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ


Διαβάστε επίσης:

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΣ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η Πειραϊκή Αμφικτυονία