Μαρινάκης: Εδώ και χρόνια βοηθάω οικονομικά τον Πειραιά χωρίς να το προβάλλω


Για το όραμά του για τον Πειραιά, για τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, για τον Γιάννη Μώραλη αλλά και για την μεταγραφή που περιμένουν με ανυπομονησία οι φίλοι του Ολυμπιακού μίλησε σε τηλεοπτική συνέντευξή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης.


Μιλώντας στο Μega ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε ότι θα βοηθήσει οικονομικά τον Πειραιά.

«Το Κάνω χρόνια χωρίς να το προβάλλω», ενώ απαντώντας για τις καταγγελίες Μιχαλολιάκου για τραμπουκισμούς από τον ίδιο και από φουσκωτούς, είπε:


«Το πρόβλημα του Πειραιά δεν είναι τι λέει ο κάθε Μιχαλολιάκος, ο οποίος διαψεύδεται και από το ίδιο το νομικό του σύμβουλο και υποψήφιο με τον συνδυασμό του. Το ίδιο κάνει και η αστυνομία. Το ίδιο κάνει και η εκκλησία του Πειραιά. Τον Πειραιώτη τον ενδιαφέρει πώς θα βρει δουλειά το παιδί του».


«Με χιούμορ μπορώ να αντιμετωπίζω τις καταγγελίες ότι εξαγοράζουμε ψήφους. Όταν μιλάμε για δημοκρατία πρέπει να την σεβόμαστε κιόλας. Εμείς τις τελευταίες 35 – 40 μέρες δουλέψαμε σκληρά και φτιάξαμε ένα ολοκληρωμένο κοστολογημένο πρόγραμμα. Δεν το φτιάξαμε για να χαϊδέψουμε τ’ αυτιά των Πειραιωτών. Ο Πειραιάς θα είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες για την ανάπτυξη.»


Ο κ. Μαρινάκης, είπε επίσης ότι σε επίπεδο ανθρώπων «χωρίς δεύτερη σκέψη θα ψήφιζα τον κ. Δρίτσα γιατί έχει μάθει να σέβεται την Δημοκρατία. Έχει δουλέψει.»


Για το ποιόν θα στηρίξει στην Περιφέρεια είπε: «αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο κ. Μώραλης να μπορεί να συνεργαστεί είτε με την κυρία Δούρου είτε με τον κ. Σγουρό.»


Πηγή: iefimerida