ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014: Αυτοί οι παράγοντες θα κρίνουν τον νικητή στον Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η εκλογική "μάχη" της Κυριακής και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, έχουν φέρει τον Πειραιά στο επίκεντρο ολόκληρης της Ελλάδας.

Τα επιτελεία Μιχαλολιάκου και Μώραλη εργάζονται πυρετωδώς, ενώ υπάρχει αβεβαιότητα για τους ψηφοφόρους των υπολοίπων συνδυασμών, όπως επίσης και για τα επίπεδα που θα κυμανθεί η συμμετοχή.

Αυτοί οι δυο παράγοντες, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δε θα έχουμε τηλεοπτική αναμέτρηση των δυο-επιλογή Μώραλη-τηλεοπτική ή διαδικτυακή, θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Σημαντικό ρόλο βέβαια παίζει και ο παράγοντας επικοινωνία, όπου η υπεροχή Μώραλη την προηγούμενη εβδομάδα ήταν καθοριστική.
Αυτήν την εβδομάδα, παρατηρούμε σημαντική βελτίωση στο τομέα αυτό και από την πλευρά Μιχαλολιάκου.

Στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης, σίγουρα έχουν παίξει ρόλο και οι καταγγελίες των Δρίτσα, Μιχαλολιάκου και Ζουράρι, οι οποίες και επέφεραν την αύξηση των μέτρων αστυνόμευσης στον Πειραιά, προς αποφυγή επεισοδίων.

Ειδικοί αναλυτές μας λένε ότι όλα πλέον είναι ανοιχτά στον Πειραιά!

Η συσπείρωση των ψηφοφόρων των συνδυασμών καθώς επίσης και ένα πιθανό βουβό ρεύμα ψηφοφόρωνπρος τη μια ή την άλλη κατεύθυνση, σε συνδυασμό με όλους τους παραπάνω παράγοντες, θα κρίνουν την έκβαση του τελικού αποτελέσματος.

Δημοσκοπήσεις δεν υπάρχουν, καθώς μετά την πανωλεθρία των προβλέψεων της Κυριακής του πρώτου γύρου, όλοι είναι πιο συγκρατημένοι.

Εμείς θα σας μεταφέρουμε κάθε νέα πληροφορία από τα δυο στρατόπεδα των υποψηφίων αλλά και το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στον Πειραιά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον Πειραιά θα έχουμε το απόλυτο ντέρμπι... Για αυτό μη βιαστεί να στοιχηματίσει κανείς!

Διαβάστε επίσης: