ΔΡΙΤΣΑΣ: ”Ο Πειραιάς έζησε στιγμές ντροπής από τα οργανωμένα συμφέροντα!”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μια ανακοίνωση που ευχαριστεί τους Δημότες που τον στήριξαν και παράλληλα κατακεραυνώνει τον Γιάννη Μώραλη και τους υποστηρικτές του, απευθύνθηκε ο Θοδωρής Δρίτσας στον πειραϊκό λαό.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Θοδωρή Δρίτσα, μετά την ανακοίνωση των οριστικών προβλέψεων για τον 1ο γύρο των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Πειραιά.


Δώσαμε ένα τίμιο αγώνα για την πόλη μας, παλέψαμε για να αλλάξει ο Πειραιάς. Ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών του Πειραιά, μας τίμησε, ενέκρινε το πρόγραμμα μας και το μήνυμά μας. Τους ευχαριστούμε θερμά, και τους υποσχόμαστε ότι αυτά για τα οποία δεσμευτήκαμε αποτελούν διαρκή οδηγό για μας. Οργανωμένα συμφέροντα αποδείχτηκαν για μια ακόμη φορά στην πόλη ισχυρά. Και μάλιστα με δυο εκδοχές. Το προηγούμενο διάστημα εξηγήσαμε με κάθε δυνατό τρόπο τις αρνητικές συνέπειες που θα έχει για την πόλη και τους κατοίκους της μια επόμενη δημοτική αρχή είτε υπό τον κο Μιχαλολιάκο είτε υπό τον κο Μώραλη. Σε αυτό επιμένουμε. Οφείλουμε επίσης να εκφράσουμε την ανησυχία μας γιατί σε αυτές τις εκλογές ο Πειραιάς έζησε στιγμές ντροπής για τη δημοκρατία, και τον πολιτισμό μας. Καταγράφτηκαν γεγονότα που θέτουν θέμα νομιμότητας της εκλογικής διαδικασίας. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τον Πειραιά, την περιφέρεια, την Ελλάδα, για την Ευρώπη. Ο ελληνικός λαός και οι πολίτες του Πειραιά, δικαιούνται ένα άλλο μέλλον. Θα το διεκδικήσουμε μαζί τους.  

 

Στα επόμενα λεπτά θα επικοινωνήσω τηλεφωνικά και με τον κο Μώραλη και με τον κο Μιχαλολιάκο, γιατί αυτό επιτάσσει η αντίληψη μας για την δημοκρατία.

 

 

ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:


ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ''Ευχαριστώ τους Ανδριανόπουλο, Αγραπίδη, Αρβανιτόπουλο που πήγαν με τα συμφέροντα''

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Όλα ανοιχτά στο 2ο γύρο!

EXIT POLLS: Μεγάλη ανατροπή στο Δήμο Πειραιά-Μπροστά ο Γιάννης Μώραλης