ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Μπλόκο σε 4 τόνους ακατάλληλα αποξηραμένα μούρα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, στο πλαίσιο των διερευνητικών και στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν στους χώρους των τελωνείων του Πειραιά, προχώρησαν στη δέσμευση φορτίου με αποξηραμένα μούρα συνολικού καθαρού βάρους 4 τόνων προέλευσης Σερβίας.

Συγκεκριμένα, στις 15-05-2014 κατά τον διενεργηθέντα επιτόπιο ποιοτικό έλεγχο στο χώρο του ΣΤ΄τελωνείου Πειραιά, οι ελεγκτές σε συνεργασία με το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Πειραιά, εντόπισαν και δέσμευσαν 200 χαρτοκιβώτια με αποξηραμένα μούρα συνολικού καθαρού βάρους 2 τόνων, προκειμένου να πραγματοποιηθεί εργαστηριακός έλεγχος για ηπατίτιδα. Η υπόλοιπη ποσότητα του ιδίου προϊόντος καθαρού βάρους 2 τόνων, δεσμεύτηκε λόγω απουσίας της προβλεπόμενης από την ισχύουσα νομοθεσία σήμανσης επί της συσκευασίας.

Μετά τα παραπάνω, το συγκεκριμένο προϊόν παραμένει επίσημα δεσμευμένο και δεν επιτρέπεται να τεθεί σε κυκλοφορία στην αγορά, μέχρι την έκδοση των εργαστηριακών αποτελεσμάτων και την κατάλληλη σήμανσή του.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.