ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ: Προεκλογική φιέστα Μώραλη η αθλητική ημερίδα “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πραγματοποιήθηκε σήμερα από την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία η 13η αθλητική ημερίδα «Ευ Αγωνίζεσθαι», που ως στόχο έχει την προώθηση του Αθλητισμού, του Φίλαθλου Πνεύματος και της εξωσχολικής φυσικής αγωγής των παιδιών. 

Η Ελπίδα Παντελάκη, υποψήφια δήμαρχος Πειραιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», σχολίασε σχετικά με την εκδήλωση και επικεντρώθηκε στην παρουσία κυρίως του υποψήφιου Δήμαρχου, Γιάννη Μώραλη.


Αναλυτικά, η δήλωσή της:


«Η 13η Αθλητική Ημερίδα "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ", που διοργάνωσαν το υπουργείο Παιδείας και η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης", εξελίχθηκε σε προεκλογική φιέστα του κ. Μώραλη, με ντεκόρ τους μαθητές των σχολείων. Το υπουργείο Παιδείας πρέπει να δώσει εξηγήσεις.


Ο χορός των επιχειρηματικών συμφερόντων καλά κρατεί.


Ο λαός να βγάλει τα συμπεράσματά του, να ενισχύσει τη "Λαϊκή Συσπείρωση", τη δύναμη και την ελπίδα, τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ».


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.