Ο Θοδωρής Δρίτσας για τα Δικαστήρια Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανακοίνωση εξέδωσε χθες ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Αθανασίου, σύμφωνα με την οποία δόθηκε εντολή να εξεταστεί η μελέτη που αφορά τη στέγαση των δικαστηρίων του Πειραιά στο κτίριο της Ραλλείου.

Γι΄αυτή την απόφαση του υπουργού μίλησε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, κ. Θοδωρής Δρίτσας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: 


"Η διαβεβαίωση την οποία έδωσε σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου, στο διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά για την εντολή του προς την ¨Θέμις Κατασκευαστική¨ να εκπονήσει μελέτη για εγκατάσταση των Δικαστηρίων του Πειραιά, στη ¨Ράλλειο¨, μας ικανοποιεί αλλά δεν μας καθησυχάζει. Είναι μια πρώτη νίκη των αγώνων της πειραϊκής κοινωνίας και των δικηγόρων του Πειραιά για να μην φύγουν τα δικαστήρια από τη πόλη. Προσοχή, όμως, δεν θα ανεχτούν οι Πειραιώτες και οι Πειραιώτισσες, ¨πυροτεχνήματα¨, προεκλογικής σκοπιμότητας. Η μόνη πραγματική εγγύηση είναι η αναθεώρηση της σύμβασης που έχει υπογράψει η κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ, με αλλαγή της δεσμευτικής χρήσης του κτηρίου των πρώην αποθηκών ΚΕΡΑΝΗ, στην οδό Θηβών. Όσο δεν υπάρχει εγγύηση για αυτό, κανείς δεν μπορεί να εφησυχάζει. Τα δικαστήρια του Πειραιά θα μείνουν στη πόλη μας."


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.