Τα δικαστήρια μένουν στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στον Πειραιά μένουν και επίσημα τα Δικαστήρια Πειραιά.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Αθανασίου, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως έχει ήδη δώσει εντολή στην αρμόδια κατασκευαστική εταιρεία του Υπουργείου, ώστε να εξεταστεί η μελέτη που αφορά στην στέγαση των δικαστηρίων στο κτίριο της πρώην Ραλλείου.


Ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος με αφορμή την ανακοίνωση του Υπουργού για τη μελέτη δήλωσε:


«Όταν λέγαμε ότι αυτή η Δημοτική Αρχή δεν θα αφήσει τα δικαστήρια να φύγουν από την πόλη, έλεγαν  κάποιοι ότι ήδη τα δικαστήρια φεύγουν και όταν συναντήθηκα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου και του πρότεινα το κτίριο της πρώην Ραλλείου, το λοιδορούσαν.

Σήμερα ο Πειραιάς κέρδισε μια ακόμη μάχη. Τα δικαστήρια όπως είχα δεσμευτεί θα μείνουν στον Πειραιά. Τα δικαστήρια θα γίνουν στο κτίριο της πρώην Ραλλείου. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης πείστηκε από τα επιχειρήματά μας και έδωσε εντολή στην αρμόδια κατασκευαστική εταιρεία του Υπουργείου, να εξετάσει τη μελέτη του φακέλλου της Ραλλείου, για να γίνουν εκεί τα δικαστήρια.

Οι αγώνες για έναν Πειραιά της αξιοπρέπειας, της ανάπτυξης για έναν Πειραιά προνόμιο ζωής συνεχίζονται. Θα τα καταφέρουμε».


Διαβάστε επίσης:

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΓΙΑΠΙ ΤΗΣ ΡΑΛΛΕΙΟΥ: ΔΕΙΤΕ πώς θα άλλαζε η όψη του κέντρου! (φωτο)

Μιχαλολιάκος: Τα δικαστήρια δεν θα φύγουν από το κέντρο του Πειραιά

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: Η απάντηση του Βασίλη Μιχαλολιάκου στο MEGA!


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.