ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Να λογοδοτήσει ο Αρβανιτόπουλος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με ανακοίνωσή που εξέδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Θοδωρής Δρίτσας καταγγέλλει τον Υπουργό Παιδείας, κ.Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, ότι με έξοδα του ελληνικού λαού αποστέλλονται μέσω υπηρεσιών courier από το Υπουργείο Παιδείας, προσκλήσεις για εκδηλώσεις προβολής του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του κ. Δρίτσα:


Με ανησυχία και βαθύ προβληματισμό, καταγγέλλω τον Υπουργό Παιδείας κ. Κων/νο Αρβανιτόπουλο, γιατί από το Υπουργείο Παιδείας, με έξοδα του ελληνικού λαού, με δαπάνες που επιβαρύνουν τον ελληνικό λαό, αποστέλλονται μέσω υπηρεσιών courier, προσκλήσεις για εκδηλώσεις προβολής  της υποψηφιότητας του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά κ. Μώραλη, τον οποίον ο κ. Αρβανιτόπουλος  στηρίζει ανοιχτά.

Είναι φανερό ότι αναβιώνει ο παλαιοκομματισμός, στη πιο κυνική του εκδοχή.

Αυτό το ψηφοδέλτιο αλλά και οι υποστηρικτές του, επιβεβαιώνουν ότι όχι μόνον δεν φέρνουν τίποτα νέο, αλλά αντίθετα ακολουθούν με κυνικό τρόπο τις πιο άθλιες μεθόδους του παλαιοκομματισμού που ο λαός τον έχει καταδικάσει οριστικά.  

Καλώ τον κ. Αρβανιτόπουλο να λογοδοτήσει. Τα ζητήματα αυτά, είναι πολύ σοβαρά, δεν επιτρέπεται σε κανέναν εκπρόσωπο του λαού να συμπεριφέρεται με τέτοιον τρόπο.

 

ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.