ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τα ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ των υποστηρικτών του Γιάννη Μώραλη… που “γεννήθηκαν” πριν 1 μήνα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τους συναντάς σε όποιο άρθρο υπάρχει αναφορά για Δήμο Πειραιά, Βασίλη Μιχαλοκιάκο, Γιάννη Μώραλη, Ολυμπιακό.

Είναι οι συνήθεις ύποπτοι που σχολιάζουν εδώ και ένα μήνα, σε όλα τα σάιτς (ενδεικτικά σας παραθέτουμε δυο) προσπαθώντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις υπέρ της υποψηφιότητας του Γιάννη Μώραλη και κατά του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Είναι τα ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ που συντονισμένα δρουν με στρατευμένα σχόλια και η Piraeus Press, που δέχεται και τη μεγαλύτερη "επίθεση", σας παρουσιάζει σήμερα τους τοπ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ του Facebook, αποδεικνύοντας ότι "γεννήθηκαν" πριν 1 μήνα και βέβαια θα εξαφανιστούν μετά τις εκλογές!

Εμείς πλέον τους θεωρούμε φίλους, αφού οι φανταστικές μας συζητήσεις (φανταστικές όνομα και πράγμα!) έχουν αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Όμως είναι γεγονός ότι με αυτή τους τη στάση αδικούν την ίδια την υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη, ο οποίος προσπαθεί να πείσει ότι πρεσβεύει το νέο, το άφθαρτο, το διαφορετικό... Αλλά οι μέθοδοι των υποστηρικτών του τον διαψεύδουν κατηγορηματικά!

Είμαστε σίγουροι ότι αυτό που συμβαίνει δεν είναι σε γνώση του Γιάννη Μώραλη και αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός της δημοσίευσης του ρεπορτάζ μας!

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!





Κάποια από τα άρθρα που σχολιάστηκαν:





Δείτε ένα δείγμα από τα σχόλια στα άρθρα:







ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.