Αυτό είναι το μαζικό SMS του Χρήστου Αγραπίδη που απογοήτευσε πολλούς Πειραιώτες!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι γεγονός ότι στο άκουσμα της υποψηφιότητας του Χρήστου Αγραπίδη, ως δημοτικού συμβούλου αυτή τη φορά, το σύνολο του πειραϊκού λαού μάλλον ξαφνιάστηκε αρνητικά.

Το ερώτημα ήταν πώς ένας πρώην Δήμαρχος Πειραιά καταδέχτηκε να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και μάλιστα με συνυποψήφιους, πολιτικοποιημένα στελέχη διαφόρων που τον είχαν πολεμήσει βάναυσα στο παρελθόν με πλήθος καταγγελιών και προσωπικών επιθέσεων.

Όμως, το μαζικό SMS που απεστάλη στη συνήθη βάση που χρησιμοποιούν πλήθος υποψηφίων στον Πειραιά, φαίνεται πως έχει προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερες αντιδράσεις, όπως μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ της Piraeus Press.

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΡΑΠΙΔΗΣ:

O ΠEIPAIAΣ ΠPEΠEI NA AΛΛAΞEI ΣEΛIΔA. ΣTHPIZΩ THN KINHΣH TOY Γ. MΩPAΛH KAI ZHTΩ THN ΨHΦO ΣAΣ ΩΣ YΠOΨHΦIOΣ ΔHM. ΣYMBOYΛOΣ. XPHΣTOΣ AΓPAΠIΔHΣ-ΠP. ΔHMAPXOΣ ΠEIPAIA.

@ Εμείς εκτιμούμε τον πρώην Δήμαρχο Πειραιά αν και πιστεύουμε ότι η πολιτική του επιλογή πλήττει βάναυσα τόσο την υστεροφημία του όσο και το ίδιο του το έργο, που επιτελέσθηκε στην 8ετία που είχε τα κλειδιά της πόλης (και κυρίως στην πρώτη 4ετία).


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.