Α.Ο Καραβάς: Η άνοδος στη Β’ Πειραιά ήταν η αρχή – Το… ταξίδι συνεχίζεται (φωτο)

H άνοδος ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου σε μεγαλύτερη κατηγορία, αναμφισβήτητα είναι ένα σημαντικό επίτευγμα. 

Όταν όμως η επιτυχία αυτή, συνοδεύεται από σημαντικά ρεκόρ, όπως αυτό της καλύτερης επίθεσης αλλά και αυτό του υψηλότερου σκορ όλων των εποχών (11-0), που μόνο ο Ολυμπιακός έχει πετύχει, τότε μιλάμε για κατόρθωμα.

Ο Α.Ο Καραβάς με έτος ίδρυσης το 1927,  εδώ και μερικές ώρες γιορτάζει την άνοδο του στην  Β’ κατηγορία του Πειραιά.

Η άνοδος ήρθε εύκολα για την ομάδα του Πειραιά, συνδυάστηκε από πλούσιο θέαμα, επιθετικό πλουραλισμό και πάνω απ’ όλα ζεστό οικογενειακό κλίμα μεταξύ διοίκησης, παικτών και κόσμου. 

Νίκες όπως αυτή απέναντι στους Λέοντες Καμινίων με 11-0, δεν έρχονται μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά, αλλά και από την ομαδικότητα και την αγάπη για το άθλημα. 

Από την αρχή της χρονιάς, η διοίκηση και συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Ευάγγελος Βρεκκούσης, έδωσε τα «κλειδιά» του συλλόγου στον πρωτομάστορα της επιτυχίας, Γιώργο Μοδινό και στο συνεργάτη του, Μπάμπη Πενταρβάνη.

Μέχρι σήμερα, ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του Πειραϊκού συλλόγου, ήταν ο αποκλεισμός της Προοδευτικής από το Κύπελλο Ερασιτεχνών. 

Ωστόσο ο φετινός άθλος, ο οποίος σύμφωνα με έγκυρες πηγές… δεν θα είναι και ο τελευταίος, τα ξεπέρασε όλα.

Πού μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα; 

Αυτό το γνωρίζουν μόνο όσοι την αγαπούν και παλεύουν για αυτή καθημερινά και είμαστε σίγουροι πως είναι πολλοί.

 Το Πειραϊκό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη, ανθρώπους που αγαπάνε τον Πειραιά και το μόνο σίγουρο είναι πως ο Α.Ο Καραβάς, μόνο τέτοιους «καπετάνιους» έχει στο τιμόνι του. 

Ραντεβού του χρόνου τέτοια εποχή, για την άνοδο στην Α’…

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.