Ταξίδι «ΘΡΙΛΕΡ»- Το πλοίο «Πρέβελης» ξεκίνησε την Παρασκευή από τον Πειραιά κι ακόμα ταξιδεύει!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέοι μπελάδες για το πλοίο «Πρέβελης».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο από Πειραιά για Μήλο - Θήρα - Ανάφη - Ηράκλειο - Σητεία - Κάσο - Κάρπαθο - Διαφάνι - Χάλκη - Ρόδο.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου προσάραξε στην νησίδα Ασπρονήσι της Σαντορίνης, περίπου δύο μίλια από την ακτή και όταν αποκολλήθηκε συνέχισε το ταξίδι με 78 επιβάτες για τους υπόλοιπους προορισμούς.   

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, η Λιμενική Αρχή Κάσου ενημερώθηκε από τον πλοίαρχο ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το πλοίο δεν μπορεί να προσεγγίσει το λιμάνι της Κάσου όπου επρόκειτο να αποβιβαστούν 25 επιβάτες, ενώ δεν «έπιασε» ούτε στην Κάρπαθο και στο Διαφάνι, όπου θα αποβιβάζονταν 12 επιβάτες.  

Το πλοίο συνεχίζει το... ταξίδι θρίλερ από το απόγευμα της Παρασκευής και κατευθύνεται προς Χάλκη και Ρόδο.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ