Στον Πειραιά οι 147 παράνομοι μετανάστες που διέσωσε το Λιμενικό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ολοκληρώθηκε επιτυχώς επιχείρηση διάσωσης 147 παράνομων μεταναστών, μεταξύ των οποίων 05 γυναίκες και 07 παιδιά, που επέβαιναν σε ακυβέρνητο σκάφος, κατόπιν συνεργασίας του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) με το RCC Μάλτας.

Η επιχείρηση τελεί σε εξέλιξη το τελευταίο 48ωρο, καθώς μεσημβρινές ώρες σήμερα, αναμένεται η άφιξη των διασωθέντων μεταναστών στον Πειραιά.

Η διάσωση έλαβε χώρα την Παρασκευή 02/05 στα όρια του ελληνικού και μαλτέζικου χώρου έρευνας και διάσωσης και πλησιέστερα προς τις ελληνικές ακτές.

Οι μετανάστες περισυνελέγησαν ασφαλώς από το motor tanker “SOUTHERN SPIRIT” σημαίας Μάλτας, με το οποίο μεταφέρονται στον λιμένα Πειραιά.

Από το περιστατικό δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός, ενώ έχουν ενημερωθεί όλες οι συναρμόδιες αρχές για την περεταίρω περίθαλψη στους μετανάστες.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ