ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Γκάφα Γιάννη Μώραλη για το κοινωνικό φαρμακείο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μεγάλη επιτυχία λειτουργεί το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Πειραιά που στεγάζεται στο ισόγειο του κτιρίου της ΚΟΔΕΠ (Ζωσιμαδών 11&Ελ.Βενιζέλου). 

Μόνο που ο κ. Μώραλης δεν το ξέρει και υπόσχεται να το φιάξει.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο ξεκίνησε με πρωτοβουλία της προέδρου της ΚΟΔΕΠ Πασχαλίνας Καλαγιά – Καραμαλάκου σε συνεργασία με τους “Γιατρούς του Κόσμου”και φαρμακευτικούς συλλόγους.

Εδώ και 2,5 χρόνια παρέχει, σε ωφελούμενα άτομα, δωρεάν φάρμακα, υγειονομικό υλικό και παραφαρμακευτικά προϊόντα τα οποία εξασφαλίζει μέσω συγκεκριμένων συνεργασιών με φαρμακοβιομηχανίες και τοπικούς φαρμακευτικούς συλλόγους, καθώς και από τη συμμετοχή και κινητοποίηση συλλογικών φορέων και πολιτών.

Μέχρι τώρα δεν έχει ακουστεί κάποιο παράπονο από δημότη καθώς εξυπηρετούνται όλοι όσοι έχουν απευθυνθεί στο Κοινωνικό Φαρμακείο.

@ Αυτά για όσους ακόμα δεν γνωρίζουν πως εδώ και 2,5 χρόνια ο Πειραιάς έχει Κοινωνικό Φαρμακείο…

Πηγή: pireasnow.gr

Διαβάστε επίσης:

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ