ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Και ο Γιώργος Παπανδρέου στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες φαίνεται πως ο Γιάννης Μώραλης εξασφάλισε και τη στήριξη του τ. Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, στη μάχη για τη διεκδίκηση του Δήμου Πειραιά.

Μετά την πρόσφατη στήριξη του Θεόδωρου Πάγκαλου και των υπολοίπων κομματικών στελεχών πρώτης γραμμής (Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Βύρων Πολύδωρας, Πέτρος Μαντούβαλος, Ανδρέας Λοβέρδος, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Γεράσιμος Γιακουμάτος κλπ), ακόμα μια σημαντική βοήθεια έρχεται να προστεθεί στην προσπάθεια του Γιάννη Μώραλη για τη διεκδίκηση της Δημαρχίας του Πειραιά.

Ο ενδιάμεσος μεταξύ Γιώργου Παπανδρέου και Γιάννη Μώραλη δεν είναι άλλος από τον αδελφικό φίλο του πρώην Πρωθυπουργό και Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά (τέως υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά) Γιάννη Μίχα, ο οποίος και έδωσε τα χέρια με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά.

Δεν ξεχνούν οι Πειραιώτες άλλωστε την ιστορική στιγμή στο λιμάνι του Πειραιά, όταν ο Γιάννης Μίχας έσωσε τον Γιώργο Παπανδρέου από τα καπνογόνα, στην πορεία για το λιμάνι του Πειραιά!


Έτσι λοιπόν, παίρνει διαφορετικό χρώμα πλέον η εκλογική μάχη στον Πειραιά, μετά και από αυτήν την εξέλιξη!

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις...

Διαβάστε επίσης:

Συνεργάτες του Αρβανιτόπουλου υποψήφιοι με τον Γιάννη Μώραλη


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK