ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΔΕΙΤΕ τι προσπαθούν να πετύχουν με 4-5 ψεύτικα προφίλ στο facebook!

Μόνο γέλια, αν όχι κλάματα, θα μπορούσε να προκαλέσει η κίνηση 1-2 γραφικών χρηστών, οι οποίοι με ψεύτικα προφίλ, νομίζουν ότι μπορούν να διαμορφώσουν κλίμα ή να επηρεάσουν συνειδήσεις, μέσω απαξιωτικών σχολίων ή χαρακτηρισμών, σε άρθρα του Piraeuspress.gr.

Φαίνεται πως οι συγκεκριμένοι έχουν μείνει 30 χρόνια πριν, ακολουθώντας τόσο ξεπερασμένες μεθόδους που ούτε οι φιλικά προσκείμενοι σε αυτούς τελικά δεν πείθονται!

Το χειρότερο όλων, εμπλέκουν και τον Ολυμπιακό σε αυτή την αστεία υπόθεση, αφού πολλά εκ των προφίλ που έχουν δημιουργήσει είτε έχουν ονόματα παικτών του Ολυμπιακού είτε εικόνες με σημαίες του Ολυμπιακού.
Επειδή λοιπόν δεν πείθουν κανέναν, εκτίθενται οι ίδιοι και εκείνοι που τους υποκινούν, και το μόνο που πετυχαίνουν είναι να προκαλούν τα γέλια στους αναγνώστες, τους συνιστούμε να αλλάξουν μέθοδο »αντιπολίτευσης» ή προσέγγισης, μιας και εμείς εδώ κάνουμε απλά τη δουλειά μας!

Σε όσους πάλι δεν αρέσουν αυτά που γράφουμε, έχουμε να πούμε ότι δεν είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση της επικαιρότητας από το Piraeuspress.gr.

Και τέλος, τους παρακινούμε να δημιουργήσουν το δικό τους μέσο πειραϊκής ενημέρωσης, τόσο αντικειμενικό όσο οι ίδιοι επιθυμούν… διατηρώντας μια μικρή αμφιβολία για την επιτυχία του επιτεύγματος!

Συνεχίστε παιδιά… χαρίστε άφθονο γέλιο στους Πειραιώτες και πολλά κλικ σε εμάς
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK