ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Αυτά είναι τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των μετρήσεων της περασμένης εβδομάδας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε δυο δημοσκοπήσεις "έτρεξαν" την περασμένη εβδομάδα για το Δήμο Πειραιά.

Κοινός παρονομαστής η επικράτηση του νυν Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Βάσει των πληροφοριών μας, που επιβεβαιώθηκαν και από το χθεσινό ρεπορτάζ μεγάλου ενημερωτικού σάιτ, σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι ότι φαίνεται να παγιώνεται η πρώτη θέση για τον Βασίλη Μιχαλολιάκο στον Πειραιά.

Αυτό έδειξαν και τα τελικά αποτελέσματα των Δημοσκοπήσεων δυο μεγάλων εταιριών που διενεργήθηκαν η μια για λογαριασμό μεγάλου κόμματος και η άλλη για λογαριασμό υποψηφίου Δημάρχου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας λοιπόν, η πρωτιά του Βασίλη Μιχαλολιάκου πρέπει να θεωρείται δεδομένη στον πρώτο γύρο με μια διαφορά που κυμαίνεται από 11-16 ποσοστιαίες μονάδες από τον δεύτερο.

Στη δεύτερη θέση ο Γιάννης Μώραλης και στην Τρίτη ο Θοδωρής Δρίτσας που παρουσιάζει όμως σταδιακή άνοδο.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
(Διαφορά 1ου-2ου 16%)

Σύμφωνα με την πρώτη δημοσκόπηση, εταιρίας που διεξάγει έρευνες για τον Πειραιά εδώ και 2-3 μήνες, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος έρχεται πρώτος με ποσοστό 42%, τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει ο Γιάννης Μώραλης με 26% και τρίτος ο Θοδωρής Δρίτσας με 13%.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
(Διαφορά 1ου-2ου 11%)

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διεξήχθη για λογαριασμού ενός εκ των υποψηφίων Δημάρχων Πειραιά, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος φέρεται να διασφαλίζει την πρώτη θέση με ποσοστό 36%, στη δεύτερη θέση τον ακολουθεί ο Γιάννης Μώραλης με 25% και τρίτος έρχεται ο Θοδωρής Δρίτσας με 19%.

Όπως φαίνεται πλέον και στις δυο δημοσκοπήσεις για τον Δήμο Πειραιά (διαφορετικής προέλευσης), 3 βδομάδες πριν τις Δημοτικές Εκλογές στον Πειραιά, εκτός σημαντικού απροόπτου, εφόσον δεν υπάρξει νικητής από τον 1ο γύρο, τη μάχη για τη δημαρχία θα δώσουν οι Βασίλης Μιχαλολιάκος και Γιάννης Μώραλης, με δεδομένο (μέχρι στιγμής-μιας και οι δημοσκοπήσεις απεικονίζουν την πρόθεση ψήφου τη χρονική στιγμή που διεξάγεται η έρευνα) την απόσταση ασφαλείας που φαίνεται να παγιώνει ο νυν Δήμαρχος Πειραιά.

@ Και επειδή κάποιο αμφισβητούν το ρεπορτάζ μας και κάνουν λόγο περί "ανύπαρκτων δημοσκοπήσεων" ή πλασματικών αποτελεσμάτων τους απαντάμε ότι "Τα ΡΑΣΑ δεν κάνουν τον παπά"... όπως επίσης και ότι "παν ΜΕΤΡΟΝ άριστον", χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω ΑΝΑΛΥΣΙΣ!

@ Οι χιλιάδες Πειραιωτών αναγνωστών που μας τιμούν καθημερινά, εκτιμούν την αξιοπιστία μας και μόνο. Αυτήν την εμπιστοσύνη που μας έχει αναδείξει στο πρώτο ενημερωτικό σάιτ του Πειραιά την τιμούμε και θα την τιμούμε πάντα!

Διαβάστε επίσης:

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Δυο δημοσκοπήσεις σε εξέλιξη-Τι δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΖOUGLA.GR: Καθαρή πρωτιά για τον Βασίλη Μιχαλολιάκο στον Πειραιά


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK