ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΖOUGLA.GR: Καθαρή πρωτιά για τον Βασίλη Μιχαλολιάκο στον Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου έχουν μπει πια στην τελική ευθεία και τα επιτελεία των συνδυασμών με τους υποψήφιους, «αλωνίζουν» τους δρόμους και τις γειτονιές του Πειραιά.

Τα ίδια επιτελεία βέβαια καθημερινά μετρούν αντιδράσεις και εισπράττουν ή όχι ανταπόκριση από τον κόσμο στις επαφές που έχουν μαζί του.


Ένα από τα όπλα τους βέβαια είναι και οι δημοσκοπήσεις, κρυφές ή φανερές που παραγγέλνουν στις εταιρείες, έτσι ώστε να δουν αν μπορούν να αντιστρέψουν το όποιο αρνητικό κλίμα.


Μια από αυτές τις μετρήσεις είναι σε εξέλιξη κι όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές πρόκειται για γνωστή και μεγάλη «δημοσκοπική» εταιρεία.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK