Οι εργασίες για τη δημιουργία της πρώτης Βιοκλιματικής Πλατείας στον Πειραιά – Πότε θα παραδοθεί το έργο (φωτορεπορτάζ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η πρώτη βιοκλιματική πλατεία στον Πειραιά και μια από τις ελάχιστες που υπάρχουν στην Αττική φαίνεται πως σε λίγο καιρό θα είναι γεγονός.

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στην πλατεία πηγάδας για τη δημιουργία της πρώτης βιοκλιματικής πλατείας στον Πειραιά.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ήδη έχουν εγκατασταθεί οι βάσεις για τα συντριβάνια και ετοιμάζεται ο περιβάλλοντας χώρος πρασίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Piraeus Press το 70% του έργου αναμένεται να παραδοθεί στους Πειραιώτες μέσα στον Ιούνιο.




Σε δήλωσή του στην Piraeus Press ο Πρόεδρος της Α' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά, Γιάννη Μοσχοβάκος, ανέφερε τα εξής:

Ο Πειραιάς αλλάζει και πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την αλλαγή φαίνεται πως παίζει και η Α'Δημοτική Κοινότητα.

Το έργο που ετοιμάζεται στην Πλατεία Πηγάδας θα φέρει νέα πνοή στην περιοχή καθώς πρόκειται για έναν χώρο πρασίνου, έναν χώρο που τα παιδιά θα μπορούν να παίζουν στην παιδική χαρά που θα διαμορφωθεί, καθώς και στο μικρό θεατράκι που υπάρχει στο σχέδιο.

Οι γονείς με τη σειρά τους θα μπορούν να απολαύσουν το άφθονο πράσινο της πλατείας και οι φιλόζωοι θα μπορούν να βγάζουν βόλτα τα κατοικίδιά τους, χωρίς να σκεφτούν την κίνηση και τα αυτοκίνητα στους διερχόμενους δρόμους.

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκο, γιατί ένα τόσο μεγάλο έργο πριν κάποια χρόνια δεν μπορούσαμε ούτε να το φανταστούμε, αυτό το έργο είναι ακόμα μια απόδειξη πως...ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ.







Διαβάστε επίσης:

Τα μεγάλα έργα που θα αλλάξουν τον Πειραιά!


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK