Βασίλης Μιχαλολιάκος: ”Δεν έχω τίποτα με τον κ. Μώραλη, αλλά υπάλληλος είναι!”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε ερώτηση ακροατή απάντησε ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ, δίνοντας το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει έναντι του συνυποψηφίου του Γιάννη Μώραλη.

Ο κ. Μιχαλολιάκος ουσιαστικά έθεσε του Πειραιώτες προ των ευθυνών τους ενόψει της εκλογικής μάχης για το Δήμο του Πειραιά, το αποτέλεσμα της οποίας, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πειραιά, θα κρίνει όχι μόνο το μέλλον του Πειραιά αλλά και της ίδιας της Δημοκρατίας στη χώρα μας!

Ανεβαίνουν οι τόνοι 20 μέρες πριν τις Δημοτικές Εκλογές της 18ης Μαΐου και όλα δείχνουν ότι ο Πειραιάς θα αποτελέσει το επίκεντρο των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ:


Σε πρόταση ακροατή για διεξαγωγή Debate ανάμεσα σε όλους τους υποψηφίους προκειμένου να αποσαφηνίσουν ορισμένοι τη θέση τους για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ όπως π.χ. ο κ. Μώραλης, ο Δήμαρχος Πειραιά απάντησε τα εξής:

«Δεν είναι αντίπαλοί μου οι υποψήφιοι Δήμαρχοι. Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι θα είναι μέχρι τις  18 Μαΐου.  Άλλοι θα είναι δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι όχι. Το φαινόμενο, «να αγοράζει» μαζί με τις μετοχές της ομάδας μας και την ψυχή και τους ανθρώπους δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Δεν τους «αγόρασε» κανείς. Ούτε ο Νταϊφάς, ούτε ο Γουλανδρής. Δεν θεώρησαν ότι είναι τσιφλίκι τους. Δεν υπάρχει χώρος να δεχτεί η Ελλάδα ένα κακέκτυπο Μπερλουσκονισμού για τον Πειραιά.Και μάλιστα Μπερλουσκονισμός δια του υπαλλήλου του. Στις 18 Μαΐου, οι Πειραιώτες ψηφίζουν για όλη την Ελλάδα, για την ίδια τη Δημοκρατία.

Δεν έχω τίποτα με τον κ. Μώραλη, αλλά υπάλληλος είναι. Η εντολή που πήρε είναι αυτή. Αυτή η νοοτροπία όμως: «εγώ ο επιχειρηματίας έχω πάρει την ΠΑΕ >, θα πάρω και το Δήμο με έναν υπάλληλό μου», δεν έχει αισθητική Δημοκρατίας, δεν έχει στοιχεία Δημοκρατίας!ολυμπιακός> Αυτή η νοοτροπία ότι με τα χρήματα όλα τα αγοράζω δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Οι ψυχές των ανθρώπων δεν μπορούν να αγοραστούν. Προπαντός δεν μπορεί  κανείς να «αγοράσει» τον υπερήφανο Πειραϊκό λαό».


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK