ΠΕΙΡΑΙΑΣ: 48.000 ευρώ πρόστιμα για «παράνομο» κάπνισμα μέσα στον Μάρτιο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δύο μηνύσεις εναντίον επιχειρήσεων κατέθεσαν οι ελεγκτές της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, μετά από συστηματικούς ελέγχους που πραγματοποίησαν τον περασμένο Μάρτιο. 

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 126 αυτοψίες σε κάθε είδους επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως καταστήματα, εργαστήρια και αποθήκες τροφίμων και ποτών, οχήματα μεταφοράς τροφίμων, καταστήματα ψιλικών, κυλικεία, αναψυκτήρια κλπ.


Οι μηνύσεις αφορούσε ένα ζαχαροπλαστείο και μια καφετέρια, ενώ έγιναν συστάσεις σε 46 περιπτώσεις ελέγχων. Επίσης έγιναν 47 έλεγχοι για την απαγόρευση του καπνίσματος και επιβλήθηκαν έξι πρόστιμα συνολικού ύψους 4800€. Τέλος, έγιναν έλεγχοι και σε 22 ανθυγιεινές εστίες όπως εγκαταλελειμμένα κτίρια, ακάθαρτες κατοικίες και διατήρηση κατοικίδιων και διαρροές λυμάτων.


To Τμήμα Υγειονομικού Ελέγχου Λιμένα Πειραιά πραγματοποίησε 16 υγειονομικούς ελέγχους σε επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών εντός επιβατηγών πλοίων (κυλικεία, εστιατόρια), σε αποθήκες τροφίμων, σε κρουαζιερόπλοια, κλπ, από τους οποίους δεν προέκυψαν παραβάσεις.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK