Εγκαινιάστηκε η Επιχειρηματική Λέσχη του ΕΒΕΠ

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 16 Απριλίου, στο Μέγαρο του Ε.Β.Ε.Π., τα εγκαίνια της Επιχειρηματικής Λέσχης του Επιμελητηρίου.

*    Η δημιουργία και η έναρξη λειτουργίας της Λέσχης εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της διοίκησης του ΕΒΕΠ για αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τα μέλη του και της επιθυμίας σύζευξης της εκπαίδευσης και της απασχόλησης με τη δημιουργία ενός κόμβου νεανικής επιχειρηματικότητας.

*       
«Πρόκειται για μια σύζευξη δυο γενεών, της νέας γενιάς επιχειρηματιών με τους «γερουσιαστές» της επιχειρηματικότητας του Πειραιά», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς., κ. Β. Κορκίδης και συνεχίζοντας, ανέφερε πως: 


        «Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του Επιμελητηρίου μας για αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τα μέλη του και της επιθυμίας σύνδεσης της εκπαίδευσης και της απασχόλησης με τη δημιουργία ενός κόμβου νεανικής επιχειρηματικότητας,σήμερα, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εγκαινιάζουμε την Επιχειρηματική Λέσχη του Ε.Β.Ε.Π». 


«Σκοπός του εν λόγω εντευκτηρίου – εν δυνάμει μέλη του οποίου λογίζονται όλες οι επιχειρήσεις του Ε.Β.Ε.Π. – είναι η παροχή δυνατότητας στους επιχειρηματίες και ειδικότερα στους νέους, που δεν διαθέτουν ακόμα επαγγελματική στέγη, να πραγματοποιούν συναντήσεις, να ανταλλάσσουν απόψεις, να υποδέχονται ολιγομελείς εμπορικές αποστολές και, όλα τα παραπάνω, σε ένα άνετο και λειτουργικό περιβάλλον, στον τελευταίο όροφο του κτιρίου μας που διαθέτει δωρεάν ασύρματο δίκτυο και γενικά την κατάλληλη τεχνολογική υποστήριξη» συμπλήρωσε ο κ. Β. Κορκίδης.


«Το όνειρο του αείμνηστου Πρόεδρου και μέντορά μας, Γεώργιου Κασιμάτη, για τη δημιουργία της Επιχειρηματικής Λέσχης, έγινε πραγματικότητα», ολοκλήρωσε.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΕΔΩ 

ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACEBOOK 


ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK