Παναγιώτης Ρέππας: Στηρίζω τον σημερινό και αυριανό Δήμαρχο Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε διάψευση των σεναρίων που τον ήθελαν να "τρώει πόρτα" από τον Γιάννη Μώραλη προέβη με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Ρέππας.

Πιο συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του δηλώνει τη στήριξή του στον Βασίλη Μιχαλολιάκο η οποία όπως τονίζει είναι αμέριστη και αδιαπραγμάτευτη.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Διάβασα πρόσφατα - έκπληκτος ομολογώ - πως είχα επαφές με το συνδυασμό του Κ.Μώραλη για να κατέβω με το δικό του ψηφοδέλτιο στις ερχόμενες εκλογές και μάλιστα πως ''έφαγα πόρτα'', έλεγε χαρακτηριστικά το ''έγκριτο'' διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης Mellon.gr.

Θέλω να ξεκαθαρίσω πως η στήριξη μου στον τωρινό αλλά και μετά τις εκλογές του Μαΐου Δήμαρχο Β. Μιχαλολιάκο είναι αδιαπραγμάτευτη και αμέριστη γιατί δίπλα του έμαθα τι σημαίνει σκληρή δουλειά και λίγα λόγια.

Μέσα σε μόλις 3,5 χρόνια κάναμε το αδύνατο δυνατό, καταφέραμε να κάνουμε το πρώτο λιμάνι της χώρας να είναι αντάξιο της ιστορίας του. Καθαρίσαμε την Πόλη, επαναλειτουργήσαμε το Δημοτικό Θέατρο,εξασφαλίσαμε το ποσό των 100 εκατ.ευρώ για την υλοποίηση 127 έργων αναβάθμισης του αστικού περιβάλλοντος και κοινωνικού ιστού της πόλης  και επιτέλους ο Πειραιάς γίνεται πόλος έλξης για επισκέπτες από όλο το λεκανοπέδιο.

Θα ήθελα να κλείσω με μια σκέψη μου αλλά και πολλών συνδημοτών μας. 

 

Η Πόλη μας χρειάζεται πράξεις και όχι μεγαλόστομες δηλώσεις.

 

Παναγιώτης  Ρέππας

Αντιδήμαρχος Πειραιά


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.




ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK