Ράλλειο Δημοτικό: Τα παιδιά παρέδωσαν μαθήματα ιστορίας και πολιτισμού του Πειραιά (φωτο + βίντεο)


…του Σαράντου Ευσταθόπουλου

Στην κατάμεστη αίθουσα του Ράλλειου Σχολείου Πειραιά πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετική εκδήλωση από τους μαθητές του Δημοτικού… για όλους τους Πειραιώτες!

Με υποδειγματική ερμηνεία ολόκληρης της ιστορίας του Πειραιά, μέσα από μια μουσικοχορευτική παράσταση, τα παιδιά του Ραλλείου Δημοτικού, απέδειξαν περίτρανα ότι το μέλλον του Πειραιά ήταν, είναι και θα είναι λαμπρό!

Τόσο η παράσταση όσο και τα χειροποίητα ομοιώματα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους!

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, δασκάλους και μαθητές. Αλλά και στους γονείς που με καμάρι παρακολουθούσαν τους μικρούς ήρωες επί σκηνής.

@  Επειδή παρακολούθησα ο ίδιος την εκδήλωση (για την ακρίβεια το μεγαλύτερο μέρος της), οφείλω να ομολογήσω ότι επρόκειτο για μια εξαιρετικής ποιότητας παράσταση, καλοδουλεμένη, με αρχή, μέση και τέλος, αλλά κυρίως με ουσία! Αφού μικροί και μεγάλοι, σίγουρα αποκόμισαν γνώσεις από την ξεκούραστη και απολαυστική για τον θεατή αφήγηση, των ιστορικών γεγονότων που σημάδεψαν την πορεία του Πειραιά στα βάθη των αιώνων! Μπράβο και πάλι μπράβο σε όλους!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αίθουσα εκδηλώσεων Ραλλείου


Χειροτεχνία Απαγγελίες και χορευτικό {YouTube}1opiZa1ZFHo{/YouTube}

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

ΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΕΔΩ 

ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACEBOOK 


ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK