ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ για ΜΕΤΡΟ Πειραιά: Κοροϊδεύουν τους Πειραιώτες!

Με μια σημαντική του παρέμβαση για το μείζον θέμα της άφιξης του ΜΕΤΡΟ στον Πειραιά, το οποίο το Piraeuspress.gr έχει αναδείξει επανηλειμμένα, ο Δημήτρης Καρύδης, αναδεικνύει τις τεράστιες ευθύνες που υπάρχουν σε πολιτικό και όχι μόνο επίπεδο.

Ακόμα και σήμερα, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του ΜΕΤΡΟ στον Πειραιά, παραμένει «μαύρο κουτί» για τους Πειραιώτες, όπως άλλωστε συμβαίνει και με το ΤΡΑΜ, τα έργα των οποίων έχουν μετατρέψει την πόλη σε ένα απέραντο εργοτάξιο!

Τεράστιες οι ευθύνες και σε πολιτικό επίπεδο αλλά και της εταιρίας ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ (ΜΕΤΡΟ & ΤΡΑΜ) η οποία ευθύνεται σε σημαντικό βαθμό για την κατάσταση που επικρατεί στον Πειραιά.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Με την επέκταση προς τον Πειραιά τι συμβαίνει; Ποιο είναι τελικά το χρονοδιάγραμμα;

………Σήμερα επιλύθηκαν και συνεχίζουν να επιλύονται τα τεχνικά προβλήματα και το έργο προχωρεί με νέο χρονοδιάγραμμα, σύμφωνα με το οποίο οι τρεις πρώτοι σταθμοί, «Αγία Βαρβάρα», «Κορυδαλλός» και «Νίκαια», θα δοθούν σε λειτουργία εντός του 2019, ενώ το σύνολο της γραμμής, δηλαδή οι υπόλοιποι τρεις σταθμοί, «Μανιάτικα», «Πειραιάς», «Δημοτικό Θέατρο», θα παραδοθούν σε δεύτερο χρόνο…

Απόσπασμα απο συνέντευξη του Γιάννη Μυλόπουλου στην εφημερίδα euro2day  στις 13 Ιουλίου 2017

Ο κατά τ´άλλα λαλίστατος Πρόεδρος της Αττικό Μετρο απαξιεί  να δεσμευθεί ποτε θα έρθει το Μετρο στον Πειραιά,λέγοντας οτι οι τρεις σταθμοί θα παραδοθούν σε < δεύτερο χρόνο>. Κάτι σαν εσείς στον Πειραιά,περιμένετε στο ακουστικό σας….

Το θράσος τους ξεπερνάει κάθε όριο.Οι Συριζανελ υποτιμούν και κοροϊδεύουν, ξεδιάντροπα τους Πειραιώτες .