ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: «Προσλαμβάνονται ΜΗ Πειραιώτες μέσω ΑΣΕΠ ή ΟΑΕΔ, χωρίς να πληρούν τα κριτήρια!»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Άστραψε και βρόντηξε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Πειραιά Παναγιώτης Καλογερόγιαννης, ο οποίος αναμένεται να προβεί σε σημαντικές αποκαλύψεις για ρουσφετολογικές προσλήψεις στον τομέα της καθαριότητας, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά, τα όσα υπονοούσαμε με τα ρεπορτάζ μας και για τα οποία ποτέ δε λάβαμε απάντηση από τη Δημοτική Αρχή Μώραλη!

Ο κ. Καλογερόγιαννης, γνήσιος Πειραιώτης και για πολλά χρόνια αυτοδιοικητικός, μας έδωσε μια πρόγευση για το τι πρόκειται να αποκαλύψει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με τις προσλήψεις – ρουσφέτια της Δημοτικής Αρχής, στον τομέα καθαριότητας… εξηγώντας εν πολλοίς και τα σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της εν λόγω ευαίσθητης διεύθυνσης.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, ουσιαστικά αδειάζει τους «πιτσιρικάδες» Αντιδημάρχους που κάνουν πολιτική μέσω Facebook και αρκούνται στο να μαλώνουν για το αν είχαμε απεργία ή κατάληψη στην Καθαριότητα (τελικά είχαμε και τα δυο σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πειραιά!).

Πρέπει να αναγνωρίσουμε, από μαρτυρίες εργαζομένων, ότι ο κ. Καλογερόγιαννης, ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής, που νυχθημερόν έτρεχε καθόλη τη διάρκεια της απεργίας αλλά και μετά, για την αποκομιδή των απορριμάτων!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Καλογερόγιαννης επίσης, αν και αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, άφησε τελευταία τη »δική του Ε’ δημοτική κοινότητα», προκειμένου να μην του χρεώσουν οι »συνάδελφοί» του και αυτό ως »παράπτωμα»!

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ:

‘Προσλαμβάνονται άνθρωποι μέσω ΑΣΕΠ ή ΟΑΕΔ, χωρίς να πληρούν τα κριτήρια στην πράξη (όχι στην θεωρία) και έρχονται και μου λένε “διορίστηκα, βρες και βάλε με”.

Χωρίς καν να είναι Πειραιώτες για να ξέρεις, έστω, ότι στις δύσκολες καταστάσεις θα δουλέψουν από φιλότιμο για την πόλη τους! Ο όρος “εντοπιότητα” στις συμβάσεις, βλέπετε, περνάει πια σε δεύτερη μοίρα…

Έχω περιπτώσεις που δεν ξέρουν πώς να χειρίζονται οχήματα. Τα παρατάνε σε στενά γιατί δεν ξέρουν πώς στρίβουν!

Γυναίκες έγκυες που δεν τις είδαμε ποτέ.

Ανθρώπους που για να πάνε να σηκώσουν ένα τηλέφωνο χρειάζονται πάνω από 15 λεπτά.

Εργαζόμενους που απαγορεύεται να τους ανεβάσουμε σε απορριμματοφόρο.

Και όλα αυτά, ενώ, όπως σας είπα, υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά δουλεύουν και “πεθαίνουν” καθημερινά στο σκουπίδι.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να ξεχωρίσουν τα “χλωρά από τα ξερά”.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ: Να μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι καθαριότητας!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ: »Είμαι και με τους απεργούς και με τους δημότες» !!!

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ: Στον Πειραιά δεν είχαμε απεργία, είχαμε κατάληψη – Κανονικά θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι!

ΠΕΙΡΑΙΑΣ – SOS: Ποντίκια σε κεντρικά σημεία της πόλης!