ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Μονιμοποίηση ζητούν οι Αντιδήμαρχοι στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


…του Σαράντου Ευσταθόπουλου

Η λογική της μονιμότητας και της αργομισθίας βρίσκει την τέλεια εφαρμογή της στο Δήμο Πειραιά!

Πρόκειται για τη μοναδική ίσως περίπτωση σε ολόκληρη την Ελλάδα όπου παρατηρείται το φαινόμενο των «μόνιμων» Αντιδημάρχων!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ & ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ 5ΕΤΙΑΣ

Πρόκειται για Αντιδημάρχους που θα παραμείνουν στις θέσεις τους για ολόκληρη τη θητεία της Δημοτικής Αρχής, για 5 χρόνια δηλαδή!

Είτε από τη θέση του Αντιδημάρχου (με αμοιβή) είτε από εκείνη του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου (χωρίς αμοιβή αλλά με την ίδια εξουσία).

Οι μόνιμοι Αντιδήμαρχοι στον Πειραιά λοιπόν, θα φύγουν από το Δήμο Πειραιά στο τέλος της 5ετίας, με περίπου 100.000 ευρώ παραπάνω στο λογαριασμό τους!

Και βέβαια με το αίσθημα της σιγουριάς, αφού ξέρουν ότι βρέξει χιονίσει, τα χιλιαρικάκια θα μπαίνουν στο λογαριασμό τους… Ανεξαρτήτως των προτάσεων που καταθέτουν ή του έργου που επιτελούν!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των τελευταίων ημερών, ο Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας Ανδρέας Βεντούρης, ο οποίος μετά από το μαργαριτάρι που πέταξε, θα έπρεπε – αν είχε στοιχειώδη ευθιξία – να είχε αποχωρήσει μόνος του!

Θυμίζουμε ότι διατύπωσε δημόσια τη θέση ότι οι εργαζόμενοι καθαριότητας που απείχαν από τα καθήκοντά τους, ήταν καταληψίες και όχι απεργοί, οπότε βάσει νόμου κιόλας, θα πληρωθούν κανονικά!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!

Είναι λογικό λοιπόν, όταν ο άλλος νιώθει ότι δεν τον κουνά κανείς από τη θέση του, να εφησυχάζει και εντέλει να μην ασχολείται με τα θέματα που καίνε τους Πειραιώτες.

Για αυτό και τελικά έχουμε αυτό το αποτέλεσμα στο Δήμο Πειραιά!

Εάν εξαιρέσουμε τις προσωπικές πρωτοβουλίες του Βαγγέλη Μαρινάκη, στον Πειραιά εδώ και 3 χρόνια, πραγματικά είναι σα να μην πέρασε μια μέρα από τις εκλογές!

Χαριστική βολή ήταν οι εικόνες ντροπής που ζήσαμε όλοι τις τελευταίες μέρες, όταν κάποιοι αποφάσισαν να παίξουν με τη δημόσια υγεία, ενώ η Δημοτική Αρχή ήταν επιδεικτικά απούσα!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Οι Αντιδήμαρχοι 5ετούς θητείας στον Πειραιά μαθαίνουμε ότι θα προβούν σε κατάληψη του Δημαρχείου, διεκδικώντας τη μονομοποίησή τους στη θέση του Αντιδημάρχου!

Και βέβαια, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Βεντούρη, θα λαμβάνουν κανονικά την αποζημίωσή τους για το διάστημα της κατάληψης.

Όλοι οι Πειραιώτες πρέπει να στηρίξουμε το δίκαιο αίτημα των «μόνιμων» Αντιδημάρχων του Πειραιά, προκειμένου να αποκτήσουν και εκείνοι μια σταθερή θέση εργασίας μέσα στην κρίση!

ΥΓ: Φοβάμαι ότι στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές θα μας πάρει ο κόσμος με τα γιαούρτια με αυτά που λένε και γράφουν κάποιοι «θεσμικοί» και μάλιστα δημόσια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Σάλος με το «θα πληρωθούν κανονικά οι καταληψίες» του Αντιδημάρχου Ανδρέα Βεντούρη!

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ: Στον Πειραιά δεν είχαμε απεργία, είχαμε κατάληψη – Κανονικά θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι!

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ο Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας «άδειασε» τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη – Τι συμβαίνει;