ΒΟΜΒΑ: Ο Γιάννης Μώραλης δεν ανάρτησε τον έλεγχο για το νερό στην Πλατεία Αλεξάνδρας !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μεγάλη μας έκπληξη παρατηρήσαμε ότι ο Δήμαρχος Πειραιά, δεν έχει αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τα αποτελέσματα του ελέγχου από το ιδιωτικό χημικό εργαστήριο της Μεταμόρφωσης, για τα νερά της Πλατείας Αλεξάνδρας, όπου βούτηξαν τα Πειραιωτάκια στα πλαίσια των Ημερών Θάλασσας.
 
Αυτό βέβαια μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα… Μπορεί όμως να σημαίνει και πολλά!
 
Καθώς ο Γιάννης Μώραλης ήταν εκείνος που έσπευσα μέσω του Facebook, εντός μιας ώρας από τη δημοσίευση του ρεπορτάζ μας για τον βούρκο της Πλατείας Αλεξάνδρας, να απαντήσει ότι έχουν πραγματοποιηθεί όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι.
 
Είναι γεγονός όμως, ότι πέρασε σχεδόν μια εβδομάδα μέχρι να εμφανιστεί ο κ. Νίκος Γέμελος – ο οποίος βρίσκεται εκτός Πειραιά για επαγγελματικές υποχρεώσεις – για να παρουσιάσει τα αποτελέσματα των ελέγχων από ιδιωτικό εργαστήριο, το οποίο εδράζεται στη Μεταμόρφωση!
 
ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ:
 
1. Γιατί χρειάστηκε μια εβδομάδα για να δημοσιοποιεί ο έλεγχος;
 
2. Γιατί ο Δήμαρχος Πειραιά δε δημοσιοποίησε τον έλεγχο πρώτος όπως έκανε και με την απάντηση στο ρεπορτάζ του Piraeuspress.gr, καθ’ υπόδειξη βέβαια των στενών του συνεργατών…
 
3. Γιατί επελέγη ιδιώτης για τον έλεγχο και μάλιστα με έδρα στην Μεταμόρφωση Αττικής;
 
Άραγε, λέτε ο Δήμαρχος Πειραιά να γνωρίζει κάτι που δε γνωρίζουμε εμείς και επέλεξε να μην αναρτήσει τον έλεγχο του Ιδιωτικού Χημικού Εργαστηρίου δημοσίως;
 
Και δεν τελειώνει εδώ το ρεπορτάζ… Τα καλύτερα έρχονται από Τρίτη!
 
Καλό τριήμερο και το Άγιο Πνεύμα να φώτιζει άπαντες!
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Δείτε τα αποτελέσματα του Ελέγχου για τα νερά της Πλατείας Αλεξάνδρας… από Ιδιωτικό Χημικό Εργαστήριο !

ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Είπε ΨΕΜΑΤΑ στον Πειραϊκό λαό ο Γιάννης Μώραλης για τους Ελέγχους;

ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: Η Περιφέρεια Πειραιά να δώσει τα αποτελέσματα από τα δείγματα σε Μαρίνα Ζέας & Πλατεία Αλεξάνδρας που δε δημοσιοποιεί ο Δήμαρχος Πειραιά!

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Αυτή είναι η «ελεγμένη» θάλασσα που άφησε η Δημοτική Αρχή Μώραλη τα παιδιά να βουτήξουν!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ: Τα νερά έχουν ελεγχθεί πριν βουτήξουν τα παιδιά !

ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 2017: Αφήνουν τα παιδάκια να βουτήξουν στον βούρκο της Πλατείας Αλεξάνδρας!