Νίκος Βλαχάκος: Το νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ στον Πειραιά περιθάλπτει όλους τους ανασφάλιστους

Κατηγορηματικός εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην PP ο Διοικητής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά ΜΕΤΑΞΑ Νίκος Βλαχάκος, σχετικά με το μείζον θέμα των ημερών, που δεν έχει να κάνει με τίποτε άλλο, πέραν της περίθαλψης των ανασφάλιστων συμπολιτών μας.

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον κ. Βλαχάκο, μας απάντησε κατηγορηματικά ότι όλοι οι ανασφάλιστοι συμπολίτες μας γίνονται δεκτοί δίχως όρους, εξετάζονται και αν χρειαστεί χειρουργούνται στο νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ.

Στην προσπάθειά μας να διασταυώσουμε τα λεγόμενα του Διοικητή, διαπιστώσαμε με τα ίδια μας τα μάτια και τα ίδια μας τα αυτιά, ύστερα από επίσκεψή μας στο πειραϊκό αντικαρκινικό νοσοκομείο, ότι συμβαίνει ακριβώς αυτό το οποίο μας είπε ο κ. Βλαχάκος.

Εμείς απλά θέλουμε να δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο τόσο στη διοίκηση του νοσοκομείου όσο και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την ανθρωπιά που επιδεικνύουν στους απάνθρωπους καιρούς της κρίσης που διανύουμε!

Το παράδειγμά τους μας δίνει δύναμη, πίστη και όραμα… Γιατί βέβαια δεν μπορεί τα πάντα να αντιμετωπίζονται απλά σαν αριθμοί!


Διαβάστε επίσης:

Νέα Διοίκηση Πειραιωτών στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά »ΜΕΤΑΞΑ»