ΤΡΑΜ ΠΕΙΡΑΙΑ: Σε ΦΕΚ και νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Το χάος συνεχίζεται!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απόφαση που δημοσιεύτηκε χθες σε ΦΕΚ περιλαμβάνει νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΦΕΚ:

«Με δεδομένο το γεγονός ότι, από την παρούσα απόφαση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του προϋπολογισμού, του τρέχοντος έτους, του Δήμου Πειραιά και επειδή: Οι προτεινόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αιτιολογούνται επαρκώς από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πειραιά και συμβάλλουν στην εξυπηρέτηση των πολιτών και στη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών της περιοχής, αποφασίζουμε:

   Την καθιέρωση στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Λουκά Ράλλη στον Δ. Πειραιά, από την οδό Ελ. Βενιζέλου προς και έως την οδό Ευαγγελιστρίας στην αριστερή πλευρά της οδού κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων. Οι εν λόγω εγκρίσεις χορηγούνται με τις εξής προϋποθέσεις:

   1. Να λαμβάνεται μέριμνα έτσι ώστε με την εφαρμογή των προτεινόμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, να μην επηρεάζονται οι υπηρεσίες των μέσων οδικής μαζικής μεταφοράς.

   2. Οι προτεινόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις να υποστηρίζουν και τις ανάγκες των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ).

   3.Τα μέτρα που λαμβάνονται με την παρούσα απόφαση να ισχύουν από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων σήμανσης, των σηματοδοτών ή των διαγραμμίσεων στο οδόστρωμα, εκτός αν κατά το χρόνο ισχύος των μέτρων αυτών η κυκλοφορία ρυθμίζεται από στελέχη της αρμόδιας Αστυνομικής Αρχής.

   4. Αυτοδίκαιης ανάκλησής της, σε περίπτωση μη τήρησης των όρων και των προϋποθέσεων που έχουν τεθεί από τους αρμοδίους φορείς καθώς και με την απόφαση αυτή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΦΕΚ ΕΔΩ