ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΔΕΙΤΕ ποιος και πόσο αγόρασε το BLACK LIGHT στην Καστέλλα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπορεί η Ελλάδα και ο Πειραιάς να βιώνουν ακόμα τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης... Κροίσοι όμως φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμα και στον Πειραιά!

Απόδειξη, η πώληση του διατηρητέου στη Βασιλέως Παύλου στην Καστέλλα, όπου στεγαζόταν και το γνωστό σε όλους νυχτερινό στέκι BLACK LIGHT, που για πολλά χρόνια αποτελούσε σημείο αναφοράς για τη νυχτερινή διασκέδαση του Πειραιά.

Η τιμή πώλησης 

Σύμφωνα με πληροφορίες της PP, ο αγοραστής εκτίμησε και αγόρασε έναντι 10.000.000 ευρώ το διατηρητέο, που για χρόνια έμενε εγκαταλελειμμένο...

Ο αγοραστής

Βάσει των ίδιων πληροφοριών ο αγοραστής έχει υπάρξει αιρετός άρχοντες της πόλης... και μάλιστα κατείχε τη θέση του πρώτου Δημότη της πόλης, αγναντεύοντας τον Πειραιά και τους Πειραιώτες από ψηλά!

Βέβαια ο καθένας έχει το απόλυτο δικαίωμα να επενδύει τα χρήματα που έχει βγάλει με κόπο και μόχθο ετών όπως εκείνος επιθυμεί.

Όταν όμως κάποιος έχει υπηρετήσει τον Πειραιά ή την Ελλάδα από δημόσιο αξίωμα οφείλει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και καθόλου προκλητικός... ιδίως εν μέσω της μεγαλύτερης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που βίωσε η χώρα τις τελευταίες δεκαετίες!
br