ΝΔ Α ΠΕΙΡΑΙΑ: Ένα χρόνο Πρόεδρος Ηλίας Μάκρας στη Νομαρχιακή ΝΔ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκλογή του στη θέση του Προέδρου της Νομαρχιακής ΝΔ Α Πειραιά, ο Ηλίας Μάκρας δημοσιοποίησε μήνυμα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

Ο Πειραιώτης Γιατρός δεν ξέχασε κανέναν.

Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα του κ. Μάκρα:

Πριν ενα χρονο σε ολη την Ελλαδα,μετα απο αψογες δημοκρατικες διαδικασιες,η Ν.Δ. εξελεξε τους προεδρους των ΝΟ.Δ.Ε.(Νομαρχιακη Διοικουσα Επιτροπη).Ο γραφων εξελεγη και ανελαβε την α' Πειραιως και Νησων.
ΕΠΙΘΥΜΩ:
*Να ευχηθω σε ολους τους συμμαχητες προεδρους ΝΟ.Δ.Ε. της επικρατειας,ιδιαιτερα δε στον συναδελφο ιατρο προεδρο ΝΟ.Δ.Ε.της β' Πειραια,με τον οποιο υπαρχει πρωτιστως λογω της γειτνιασεως αμεση επαφη και συνεργασια,ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,στο εθνικως ζηδωρο,πολιτικοκοινωνικο εργο που επιτελουν επαξιως,υπο δυσχερεις κοινωνικες συνθηκες,εργο δραστηριοποιησης,οργανωσης,διαφωτισης,ενημερωσης των συμπολιτων μας.
*Να ευχηθω επισης καλη συνεχεια και δυναμη στους προεδρους και τα μελη των ΔΗΜ.Τ.Ο.της α'Πειραιως-Νησων,στους θεματικους και σε ολα τα αιρετα μελη της ΝΟ.Δ.Ε.,στον προεδρο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.,στα στελεχη των θεσεων ευθυνης,και να τους καλεσω σε αγωνιστικη εγρηγορση!
*Να ευχαριστησω για την αψογη συνεργασια και αρωγη τον περιφερειαρχη και τομεαρχη μας ως και τους αναλογους στρατηγικου σχεδιασμου και οργανωσης.
*Να ευχαριστησω,τον Βουλευτη της περιφερειας μας,τους πολιτευτες,τους αυτοδιοικητικους.
*Να εξαρω την ενεργο ,καθημερινη και ουσιαστικη συμπαρασταση των κεντρικων οργανων και ιδιαιτερα της Οργανωτικης Γραμματειας,που εργαζεται νυχθημερον σαν καλολαδωμενη μηχανη με εμπνευση και πιστη, μεταλαμπαδευοντας την θεληση του Προεδρου μας,με το συνθημα"απ'την Αρχη" με συγχρονη οργανωση και συμμετοχη της βασης στις αποφασεις και στα δρωμενα.
*ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ολους ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ να μας αγκαλιασουν,ωστε ΜΑΖΙ να προαγουμε τις ενεργειες και προσπαθειες μας,για μια καλυτερη κοινωνια κοντα και για τον ανθρωπο,για την βασανισμενη Πατριδα μας,για τους νεους μας,για το Μελλον.Για μια δικαιη,γαληνια και αξιοπρεπη διαβιωση.
Σε αυτη την προσπαθεια εμπνεομεθα απο το ΟΡΑΜΑ και τις ΑΡΧΕΣ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ μας ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ο οποιος μετα την επαναστατικη σε ηθος και σε τροπο εκλογη του,με οπλα την Αγαπη, την Αληθεια,την Γνωση,την Εργασια,την Θεληση,την Πιστη,αναλαμβανει σε λιγο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ για πολλα χρονια,με σκοπο μια Ελλαδα ισαξια της ιστοριας της,των αγωνων της,των δυνατοτητων της και παντα με φροντιδα και επικεντρο τον ΛΑΟ! Η πατριδα μας ειναι γεωγραφικα μικρη αλλα με δυνατο οργανισμο και ψυχη,γιαυτο και χρειαζεται μεγαλους ηγετες.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!