Μαργαρίτης Χατζηαλέξης: Μονόδρομος για τον Εθνικό το Πρωτάθλημα και η άνοδος-Στόχος η Σούπερ Λίγκα! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κυπελλούχος Πειραιά στέφθηκε πριν από τρεις ημέρες ο Εθνικός.

Η ομάδα του Πειραιά με κόπο και συλλογική προσπάθεια κατάφερε μέσα στο γήπεδο-ιστορία για τον Εθνικό, το Γ. Καραϊσκάκης, να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της φετινής σεζόν.

Ο αγώνας, η εξαιρετική προετοιμασία των παικτών και το αποτέλεσμα, ήταν κάτι σαν υποσχετική για το μέλλον, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς και για την πολυπόθητη άνοδο.

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης, ο προπονητής που με την ψυχή, τη θέληση και τις γνώσεις του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του κυπέλλου, μίλησε στην Piraeus Press για την νίκη του Εθνικού, καθώς και για το μέλλον της ομάδας που μοιάζει να είναι κάτι παραπάνω από ευοίωνο.



Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη: 


Ποια είναι τα συναισθήματα και η ψυχολογία μετά από το νικηφόρο αποτέλεσμα του τελικού;

Είναι ένας τίτλος, είναι ένα κύπελλο, είναι κάτι διαφορετικό που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία εν όψει των μπαράζ, ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα και μαζί την άνοδο.

Εκτός από το Κύπελλο, ο Εθνικός πραγματοποιεί μια εξίσου εντυπωσιακή πορεία και στο πρωτάθλημα φέτος. Ποιοι ήταν οι στόχοι που θέσατε στην αρχή της χρονιάς και πως κρίνετε τη μέχρι στιγμής πορεία σας; Είναι εφικτή η άνοδος; 

Από την αρχή της χρονιάς ο στόχος μας ήταν η άνοδος, για μας δεν υπάρχει επιστροφή.
Ο Εθνικός Πειραιά μπορεί και πρέπει να τα κατακτήσει όλα. Πήραμε το κύπελλο, θα πάρουμε και το πρωτάθλημα, θα καταφέρουμε και την άνοδο.

Πέρυσι τι έφταιξε και η ομάδα δεν πήρε την πολυπόθητη άνοδο; 

Οι στόχοι την προηγούμενη χρονιά ήταν διαφορετικοί. Στήσαμε την ομάδα μέσα σε μόλις μια εβδομάδα.

Σκοπός μας ήταν να φτιαχτεί μια δυνατή ομάδα όπως έπρεπε έτσι ώστε να διεκδικήσουμε τα πάντα την επόμενη χρονιά.
Τελικά η ομάδα μας έδειξε από την αρχή τι αξίζει με αποτέλεσμα να καταφέρουμε να πάμε στα μπαράζ όπου εκεί χάσαμε.
Ο Εθνικός ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Αξίζουμε την άνοδο και για μας είναι μονόδρομος.

Ήδη ο κ. Αγγελόπουλος έχει συγκροτήσει μια ομάδα που έχει αρχή, μέση και τέλος. Ποιες περαιτέρω κινήσεις πρέπει να γίνουν στην ομάδα, ώστε να επιστρέψει στις παλιές ημέρες που μεσουρανούσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

Ο Εθνικός έχει όλα τα εχέγγυα για την άνοδο. 
Με πρωτεργάτη τον πρόεδρο που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει πάντα, την ομάδα και τον φανταστικό κόσμο που μας ακολουθεί και μας κάνει να νιώθουμε ολοένα και πιο δυνατοί, θα συνεχίσουμε και θα φτάσουμε να δώσουμε στον Εθνικό την θέση που του αξίζει!

Ας προσπαθήσουμε να μπούμε λίγο στην ψυχολογία των παικτών αλλά και τη δική σας στην ανάπαυλα του τελικού. Τι είπατε στα παιδιά στο ημίχρονο του αγώνα;
Ενώ στην αρχή περάσαμε μπροστά δεν διαχειριστήκαμε καλά το τέλος του ημιχρόνου.
Στα παιδιά είπα πως δεν υπάρχει επιστροφή. ΠΡΕΠΕΙ να νικήσουμε, πρέπει να πάρουμε το κύπελλο, πρέπει να τα καταφέρουμε για τον πρόεδρο, για εμάς αλλά κυρίως για τον απίστευτο κόσμο που μας έδινε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα δύναμη.

Αν μπορούσατε να προβλέψετε το μέλλον, πού φαντάζεστε τον Εθνικό Πειραιά την επόμενη πενταετία;
Σούπερ Λίγκα. Δεν αρμόζει σ'αυτή την ομάδα ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ούτε στην ομάδα, ούτε στους φιλάθλους της.
Ο Εθνικός Πειραιά σε 5 χρόνια θα παίζει στη Σούπερ λίγκα.

Ο προπονητής του Εθνικού, κ. Μαργαρίτης Χατζηαλέξης  κλείνοντας τη συνέντευξή θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά του τον κόσμο, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Στον τελικό ήταν πραγματικά ΤΡΟΜΕΡΟΣ και μόνο που τραγουδούσαν μας έδιναν δύναμη, μας έκαναν να θέλουμε να νικήσουμε."

Διαβάστε επίσης: