ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Κατέβασαν το ΒΙΝΤΕΟ με το ξύλο από το Δημοτικό Συμβούλιο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κατέβηκε άρον άρον το επίμαχο βίντεο της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, που "έπιασε" την επίθεση, το χτύπημα και τις ύβρεις του Αντιδημάρχου σε Δημοτικό Σύμβουλο της Μείζονος Μειοψηφίας.

Όπως αποκλειστικά σας μετέφερε πριν λίγη ώρα το Piraeuspress.gr, η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά μετετράπη σε ρινγκ!

Ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Καλογερόγιαννης επιτέθηκε σωματικά και φραστικά στον Δημοτικό Σύμβουλο της Μείζονος Μειοψηφίας Γιώργο Βοϊδονικόλα και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τον χτύπησε στο πρόσωπο.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ως εκ θαύματος λίγα λεπτά μετά το συμβάν, το βίντεο της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά εξαφανίστηκε!

Τη στιγμή του συμβάντος οι τεχνικοί "έκοψαν" τον ήχο, αλλά βέβαια δεν πρόλαβαν να κόψουν τα πάντα...

ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Αυτό το περιστατικό αναμένεται να φέρει ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό της Δημοτικής Αρχής Μώραλη, καθώς πλέον η κατάσταση φαντάζει ανεξέλεγκτη!

Αναμένεται τις επόμενες ώρες και επίσημη ανακοίνωση του Δημάρχου Πειραιά για το συμβάν, ο οποίος στην κυριολεξία "πάγωσε" με το συμβάν, ενώ δεν κατάφερε να αποτρέψει τις εικόνες ντροπής που είδαν όλοι οι Πειραιώτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Αντιδήμαρχος επιχείρησε να χτυπήσει Δημοτικό Σύμβουλο της Μειοψηφίας - Εικόνες ντροπής!