ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος “παραδίδει” τη σκυτάλη στη νέα γενιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Piraeuspress.gr, ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά πήρε τη μεγάλη απόφαση και φαίνεται πως θα δώσει το καλό παράδειγμα σε όλους του πολιτικούς της γενιάς του!
 
"Αποσύρομαι, ήρθε η ώρα να αναλάβει η νέα γενιά και τις τύχες του Πειραιά", φέρεται να είπε σε κλειστή συνάντηση στενών του συνεργατών.
 
Μάλιστα, ο Βασίλης Μιχαολιάκος, ερωτώμενος για το ποιοι θα ήταν ικανοί να αναλάβουν το βαρύ φορτίο του Υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά, στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές, δε μάσησε τα λόγια του και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα πρόσωπα με ονοματεπώνυμο!

ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ "ΔΙΑΔΟΧΟΙ" ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

 
Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε δυο άνδρες και μια γυναίκα, όλοι τους Δημότες και κάτοικοι Πειραιά, με επαγγελματική δραστηριότητα στον Πειραιά!
 
Μάλιστα, το ένα όνομα φαίνεται να ξένισε τους στενούς του συνεργάτες... Καθώς ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά δε φαίνεται να διατηρεί κα τις καλύτερες σχέσεις μαζί του!
 
"Άλλο οι διαπροσωπικές σχέσεις και άλλο η πολιτική και ο Πειραιάς. Στην κρίση μας πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί, το οφείλω απέναντι στους Πειραιώτες που με τίμησαν για πάνω από δυο δεκαετίες με την ψήφο τους, το οφείλω απέναντι στην ιστορία, το οφείλω στα εγγόνια μου που θα μεγαλώσουν εδώ!", είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, αναφερόμενος στα τρία πρόσωπα που σύμφωνα με εκείνον έχουν όλα τα απαραίτητα προσόντα για να διεκδικήσουν το Δήμο Πειραιά!
 
Επιλέγουμε στην παρούσα φάση να μην αποκαλύψουμε τα ονόματα που "έριξε στο τραπέζι" ο Βασίλης Μιχαλολιάκος για ευνόητους λόγους. 
 
Το ρεπορτάζ όμως συνεχίζεται και φαίνεται πως για ακόμα μια φορά, ο Πειραιάς θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές!