Εστία νεανικής επιχειρηματικότητας στον Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες τους θα έχουν οι νεαροί Πειραιώτες μέσα από την «Εστία Νεανικής Επιχειρηματικότητας»


Συγκεκριμένα, με απόφαση του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου,  δημιουργείται στον Πειραιά «Εστία Νεανικής Επιχειρηματικότητας», που θα στεγαστεί σε πρώτη φάση, σε κεντρικό σημείο της πόλης  (Βασιλέως Γεωργίου 6 ), το οποίο είναι  εύκολα προσβάσιμο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και  θα διαθέτει εκτός των άλλων και δωρεάν wifi.

Εκεί θα μπορούν να στεγάζονται επιλεγμένοι νέοι και νέες του Πειραιά που έχουν ή θέλουν να αναπτύξουν δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες σε όλους τους τομείς της οικονομίας και διαθέτουν ζήλο να μετατρέψουν την «ιδέα» τους σε «πράξη». 

Θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή και να συμβουλευτούν «Μέντορες», ανθρώπους, δηλαδή, που έχουν δοκιμάσει τις ιδέες τους στο παρελθόν και έχουν εμπειρία μέσα από επιτυχίες αλλά και αποτυχίες.

Με την βοήθεια τους, θα υπάρχει η απαραίτητη στήριξη και καθοδήγηση, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να εγκατασταθούν ομαλά στα γραφεία και να μπορέσουν να αναπτυχθούν σε όλα τα επίπεδα.

Δηλαδή, να συναναστραφούν και να συνεργαστούν και με επιχειρήσεις, ώστε να αναπτύξουν τις ατομικές και ομαδικές ικανότητες και δεξιότητες τους και να βελτιστοποιήσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο προς ένα αξιόπιστο προϊόν ή υπηρεσία.  


Στο πλαίσιο της λειτουργίας της εστίας Επιχειρηματικότητας διενεργείται διαγωνισμός  για το σχεδιασμό του λογότυπου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τις προτάσεις τους μέχρι τις 17 Μαρτίου στο: [email protected].

Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει τη φιλοξενία με διανυκτέρευση  στο Βαθύσκια στα Τρίκαλα Κορινθίας www.vathyskia.gr.