ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Ξαναχτύπησε η συμμορία που “γδύνει” ηλικιωμένους στον Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το τρίτο περιστατικό μέσα σε λίγους μήνες...

 
Ακόμα μια ηλικιωμένη γυναίκα, στον Πειραιά, έπεσε θύμα της συμμορίας και είδε μέσα σε λίγες ώρες τις οικονομίες χρόνων να εξαφανίζονται.
 
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ
 
Το τηλέφωνο της ηλικιωμένης χτύπησε,χθες αργά το βράδυ, από την άλλη γραμμή οι απατεώνες την ενημέρωναν πως ο γιος της χτύπησε και σκότωσε ένα παιδί με το αυτοκίνητό του.
 
Η γυναίκα ζήτησε να μιλήσει με τον γιο της όμως οι απατεώνες της είπαν πως αυτό είναι αδύνατο και πώς αν δεν δώσει άμεσα τα χρήματα που της ζήτησαν θα πάει φυλακή.
 
Η ηλικιωμένη φανερά τρομοκρατημένη, αποφασίζει να δώσει τα χρήματα για να "σώσει" τον γιο της και οι απατεώνες της κλείνουν ραντεβού λίγα στενά μετά το σπίτι όπου κατοικεί, στο κέντρο του Πειραιά.
 
Δύο αλλοδαποί άνδρες πέρασαν από το σημείο συνάντησης και άρπαξαν τα χρήματα από την άτυχη γυναίκα πριν προλάβει να αντιδράσει.
 
ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
 
Ακόμα δύο περιστατικά είχαν ταράξει την τοπική κοινωνία του Πειραιά  πριν από λίγους μήνες.
 
Στην πρώτη περίπτωση οι ληστές λειτούργησαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και κατάφεραν να "πάρουν" μεγάλο χρηματικό ποσό από ηλικιωμένους στο κέντρο του Πειραιά.
 
Στην δεύτερη περίπτωση οι δράστες είχαν χτυπήσει το κουδούνι ενός ηλικιωμένου στη περιοχή της Παλιάς Κοκκινιάς και του ζήτησαν χρήματα για χρέη του γιού του στην εφορία.
 
Η προσοχή όλων θα πρέπει να είναι μεγάλη καθώς όπως φαίνεται τα περιστατικά αντί να μειώνονται πληθαίνουν επικίνδυνα.