ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ: Φρένο για ακόμη μια φορά στην Ανάπλαση!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αναστολή των έργων ανάπλασης έως την 31η του Δεκέμβρη 2017 !
 
Στο ίδιο έργο θεατές οι Πειραιώτες και οι επισκέπτες του Πειραιά Μικρολίμανου, που μέχρι πριν λίγα χρόνια αποτελούσε πόλο έλξης για όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής.
 
ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ
Ειδικότερα, η νέα παράταση  έως τις 30 Δεκεμβρίου  2017 πήρε η αναστολή των διοικητικών κυρώσεων και πρωτοκόλλων κατεδάφισης για τις κατασκευές κατά μήκος της Ακτής Κουμουνδούρου, επί της ζώνης Αιγιαλού και Παραλίας στο Μικρολίμανο. (σ.σ. Η προθεσμία είχε λήξει στις 30-12-2016).
Η παράταση δόθηκε  με τροπολογία που κατατέθηκε από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και την υφυπουργό Κατερίνα Παπανάτσιου. Όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση, στόχος είναι να ολοκληρωθεί η μεταστέγαση των δραστηριοτήτων που στηρίζονται στις συγκεκριμένες κατασκευές. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην έκθεση αξιολόγησης της τροπολογίας σημειώνεται ότι η εν λόγω ρύθμιση είναι αναγκαία για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας, προκειμένου να αποφευχθεί η απώλεια θέσεων εργασίας. 
Τέλος, σύμφωνα με το Γενικό Λογιστήριο, από τις προτεινόμενες διατάξεις επέρχεται χρονική υστέρηση εσόδων, από την αναστολή μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, των διοικητικών κυρώσεων.
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ
ΥΓ: Βέβαια, το κράτος του παραλόγου στο οποίο ζούμε, σέρνει στα Δικαστήρια εδώ και ένα χρόνο, τους Δημοτικού Συμβούλους της περασμένης θητείας, οι οποίοι βλέποντας το αδιέξοδο και την ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού, έδωσαν τότε 6μηνη παράταση για το ξεκίνημα των έργων... Τα οποία βέβαια δεν ξεκίνησαν ποτέ!