ΝΔ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ: Πόλεμος στο Λιμάνι μετά την ανάρτηση του Πέτρου Μαντούβαλου!


Με αφορμή δημοσίευμα του έγκυρου ειδησεογραφικού site του Πέτρου Κουσουλού ereportaz.grέγκυρου ειδησεογραφικού site του Πέτρου Κουσουλού ereportaz.gr, ο Πέτρος Μαντούβαλος προέβη σε μια σκληρή ανάρτηση μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, η οποία απευθύνεται στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά.

Το δημοσίευμα του ereportaz.gr, αφορούσε σε εσωκομματικά ζητήματα της ΝΔ στην Α’ Πειραιά και πιο συγκεκριμένα, στην τοποθέτηση στελέχους της ΝΔ σε μια καίρια θέση της ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά.

Σύμφωνα πάντα με το ereportaz.gr, το στέλεχος της ΝΔ, παρουσιάζεται ως υβριστής της οικογένειας Μητσοτάκη (κάτι το οποίο δεν γνωρίζουμε εμείς – απλά το μεταφέρουμε όπως γράφτηκε).

Ο Πέτρος Μαντούβαλος, πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ, που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά και Γιατρό κ. Ι. Μάκρα, σχολιάζει:

«ΔΕΝ το πιστεύω κύριε Μάκρα…
Αυτό ΜΟΝΟ ως κακόγουστο ΑΣΤΕΙΟ το βλέπω…!!!»

Προφανώς τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά στο μεγάλο λιμάνι και οι εσωκομματικές ισορροπίες βρίσκονται υπό πλήρη αναδιαμόρφωση!

Πάντως, έμπειρα στελέχη της ΝΔ, σχολίαζαν, ότι αυτή η κίνηση του Πέτρου Μαντούβαλου μόνο τυχαία δε θεωρείται, θέλοντας έτσι να μεταφέρουν και τη δυσαρέσκεια που υπάρχει στην Πειραιώς για μια σειρά από χειρισμούς του Προέδρου της ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά.

Από τη μεριά του ο κ. Μάκρας, φέρεται να είναι εγκλωβισμένος στις »υποχρεώσεις» του, όπως μας τόνιζε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά, που βρίσκεται κοντά στον Πρόεδρο!

Το Piraeuspress.gr θα παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο εσωτερικό της ΝΔ στην Α’ Πειραιά και Νήσων και θα σας μεταφέρει ό,τι συμβαίνει στο προσκήνιο, αλλά κυρίως ό,τι συμβαίνει στο παρασκήνιο!