ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ: Ο Πειραιάς δεν πρόκειται να γίνει χαβούζα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ερωτηση στη Βουλή κατέθεσε ο κ.Βορίδης και ζητά να έρχονται τα λύμματα του Δημου Σαρωνικου στην Ψυτάλλεια.
Ειναι εξοργιστικό και θλιβερό ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ να συμπεριφέρεται ως ωμος πολιτικαντης και μαυρογιαλούρος γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια  το δίκιο και την ευθύνη που εχει η Ανατολική Αττική να αναλάβει τα βάρη που της αναλογούν.
Αυτο άλλωστε επισημαίνουν σε όλους τους τόνους ειδικοί επιστήμονες, λέγοντας οτι η περαιτέρω επιβάρυνση του δικτύου και της Ψυτάλλειας ,την μετατρέπουν σε μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί με ανυπολόγιστες ζημιές για το λεκανοπέδιο.
Η ΝΔ, οι βουλευτες της στον Πειραια και ο  κ. Μητσοτάκης  που προχθές έκανε περιοδεία στον Πειραια,οφείλουν να καταδικασουν ανοικτά,αυτου του ειδους τις πελατειακες αντιληψεις και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Ειναι πρωτοφανες επειδή δεν μπορούν να βρουν άκρη στην Ανατολική Αττική, τι να κάνουν με τα λύμματα τους και πως θα τα διαχειριστούν, βρήκαν την εύκολη λύση να τα στείλουν στην Ψυτάλλεια. Και δεν ειναι μόνο ο Βορίδης απο την ΝΔ αλλα και ο Φιλίππου απο τον Συριζα αρμόδιος Αντιπεριφερειαρχης και πρωην Δημαρχος Σαρωνικου.
Σε οτι θέμα δημιουργεί πρόβλημα στις προνομιούχες περιοχές τους( πχ. λύμματα, σκουπίδια) οχι μόνο δεν θέλουν  να βρουν λύση, αλλα το μεταφέρουν στην ευρύτερη περιοχή του Πειραια.
Όμως δεν πρόκειται να τους κανουμε τη χάρη.Ο Πειραιάς δεν πρόκειται να γίνει η ΧΑΒΟΥΖΑ της Αττικης. Ειναι γελασμένοι αν πιστεύουν κατι τέτοιο. Βουλευτές Δήμαρχοι, Αντιπεριφερειαρχης και όλοι οι φορείς ειναι μια γροθιά απέναντι στην υποβάθμιση του Πειραια.
Το ίδιο άλλωστε είχε συμβεί το Φεβρουάριο του 2012 και μετα απο σκληρή αντίδραση όλων των βουλευτών του Πειραια, οι απαράδεκτοι σχεδιασμοί για την ποιότητα ζωής στον Πειραια, με την μεταφορά των λυμμάτων του Σαρωνικου και της Παλληνης ναυάγησαν πανηγυρικά.Το ίδιο θα γίνει και τώρα.