ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ: Οι δημότες έχουν ενημερωθεί-Τα προβλήματα θα εξαλειφθούν στις επόμενες μέρες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με αφορμή την κριτική που ασκήθηκε από 2-3 σάιτς για τα "έντονα" προβλήματα που παρατηρήθηκαν σήμερα, πρώτη μέρα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά και την ελλιπή ενημέρωση των δημοτών, η Δημοτική Αρχή εξέδωσε ανακοίνωση προς αποκατάσταση της αλήθειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΙΑ:

«Οι μονοδρομήσεις είναι για την πόλη του Πειραιά μια κορυφαία κυκλοφοριακή παρέμβαση. Η αλήθεια είναι ότι καθυστέρησε να γίνει χρόνια με διάφορα προσχήματα. Παρά την μεγάλη παρέμβαση που υπήρξε τα  προβλήματα που παρουσιάστηκαν ήταν μικρά και ευχαριστούμε τους οδηγούς που έδειξαν κατανόηση αλλά και τους πολίτες που  στήριξαν με τη συμπεριφορά τους το μέτρο των μονοδρομήσεων.


Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία στην εφαρμογή του μέτρου σε μια πόλη που κυκλοφοριακά είναι πολύ επιβαρυμένη. Για την ενημέρωση των πολιτών μοιράστηκαν εδώ και μέρες ενημερωτικά φυλλάδια, κάτι που έγινε και σήμερα από το Δήμαρχο κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, το Γενικό Γραμματέα του Δήμου  κ. Στ. Διαμαντίδη, δημοτικούς συμβούλους, εργαζόμενους και εθελοντές ώστε να πληροφορηθούν οι πολίτες για τις αλλαγές. Επίσης  δημιουργήθηκε τηλεοπτικό σπότ και χάρτες με τις αλλαγές αναρτήθηκαν σε όλα τα site. Παράλληλα, από το πρωί η Τροχαία Πειραιά βρισκόταν επί ποδός για να διευκολύνει τους οδηγούς.


Φυσικά δεν εφησυχάζουμε και οι προσπάθειες ενημέρωσης θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες. Η όποια ταλαιπωρία, που είναι φυσιολογική για μια τέτοια κυκλοφοριακή παρέμβαση, πιστεύουμε ότι θα εξαλειφθεί. Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τους πολίτες για την κατανόησή τους και ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία τους». 


Πάντως εμείς που κυκλοφορήσαμε σήμερα στον Πειραιά, δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα στους κεντρικούς οδικούς άξονες.

Παρατηρήθηκαν δυο προβλήματα στην Υψηλάντου και στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και 2ας Μεραρχίας, τα οποία αναμένεται να ξεπεραστούν με την ολοκλήρωση της 2ης φάσης των κυκλοφοριακών παρεμβάσεων (μονοδρόμηση Πειραϊκής και ολοκλήρωση αλλαγών στη 2ας Μεραρχίας).

Διαβάστε επίσης:

5:30 ξημερώματα Κυριακής αλλάζουν όλα στους δρόμους του Πειραιά

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εκτός από τις μονοδρομήσεις έρχονται και νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά - Δείτε σε ποιους δρόμους

Αυτός είναι ο νέος λεωφορειακός χάρτης του Πειραιά - ΔΕΙΤΕ αναλυτικά τα δρομολόγια

ΔΕΙΤΕ όλες τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν στον Πειραιά

ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: Δείτε όλες τις αλλαγές στους δρόμους του Πειραιά (φωτο)

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: Έρχονται μονοδρομήσεις, αντιστροφή κατεύθυνσης, νέες λεωφορειολωρίδες, τροποποιήσεις γραμμών τρόλεϊ

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΡΑΜ ΠΕΙΡΑΙΑ: Από το Νέο Φάληρο στο λιμάνι (Ακτή Ποσειδώνος)-Δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες!